Privat

Hario V60 Glaskande 600 ml

220,00 kr.

Serveringskanden til at fuldende dit Hario-kaffesæt
Den elegante Hario kande i glas, med et lufttæt låg, der holder på kaffens aroma og varme. Den passer perfekt sammen med Harios 2-kops kaffetragt, hvor du kan sætte tragten direkte på Hario kanden og brygge deri. Glaskanden er lavet af varmebestandigt glas fra Japan. Hario v60 kanden kan rumme 600 ml kaffe. Der medfølger et låg med en gummikant, der slutter tæt og hjælper til at holde temperaturen, men hvor det stadig er muligt at hælde kaffen fra.

Glaskanden måler 12 cm i højde og har en kapacitet på 600 ml. Så den passer perfekt til brygning af kaffe til 2-4 personer.

NB: du kan også købe dine Hario V60 filtre eller din Hario Buono kedel hos os.

Med Hario V60 har du rigtig gode forudsætninger for at brygge en rigtig god sort kop kaffe. Men hvordan bruger man en Hario V60? Der er ikke noget rigtigt og forkert svar. Der er nemlig et virvar af muligheder med V60. Der er et hav af forskellige kaffeopskrifter, hvor forskelle i kværningsgrad, gennemløbstid, temperatur, bloom-pour tid, kan du påvirke smagen i koppen. Vi har givet vores bud på en god bryggemetode til Hario. Hvis du vil se den i brug, så se vores bryggeguide til Hario V60 lige her.