package-hvid

Hurtig levering

Friskristet-kaffe-hvid

Friskristet

green-earth-hvid

Bæredygtigt

Kaffekapsler

Kapsler

Her finder du vores udvalg af bæredygtige kaffekapsler, der passer til Nespressos maskiner, og som alle er fyldt med lækker økologisk kaffe.

Køb dem i pakker af 10 eller 100 stk., eller få dem som abonnementsløsning eller se vores store udvalg af hele kaffebønner og formalet kaffe her

Kapselabonnement

Økologiske kaffekapsler – 10-pak eller 100-pak

Kapsel-abonnementer

Mix-pakken

40 Mix kapsler

Består af:

10 x Leonel Lungo Kapsler
10 x Leonel Espresso Kapsler
10 x Corcassan Lungo Kapsler
10 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

80 Mix kapsler

Består af: 

20 x Leonel Lungo Kapsler
20 x Leonel Espresso Kapsler
20 x Corcassan Lungo Kapsler
20 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

120 Mix kapsler

Består af:

30 x Leonel Lungo Kapsler
30 x Leonel Espresso Kapsler
30 x Corcassan Lungo Kapsler
30 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

Lungo-pakken

40 Lungo kapsler

Består af:

20 x Leonel Lungo Kapsler
20 x Corcassan Lungo Kapsler

  • Tilmeld nu

80 Lungo kapsler

Består af: 

40 x Leonel Lungo Kapsler
40 x Corcassan Lungo Kapsler

  • Tilmeld nu

120 Lungo kapsler

Består af:

60 x Leonel Lungo Kapsler
60 x Corcassan Lungo Kapsler

  • Tilmeld nu

Espresso-pakken

40 Espresso kapsler

Består af:

20 x Leonel Espresso Kapsler
20 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

80 Espresso kapsler

Består af: 

40 x Leonel Espresso Kapsler
40 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

120 Espresso kapsler

Består af:

60 x Leonel Espresso Kapsler
60 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

Mangler du kapsler til Nespresso-maskinen?

Kaffekapslen er blevet en populær erstatning for andre og mere traditionelle kaffetyper,  både i hjemmet og på arbejdet. Populariteten skyldes blandt andet den bekvemmelighed, som kapslerne tilbyder. Med dem er en nem, men god kop kaffe, kommet inden for rækkevidde af de fleste. 

Desværre er der også en miljø- og klimamæssig bagside ved brugen af kaffekapsler, som ofte består af materialer, der kræver masser af energi at producere og genbruge. 

ØNSKs kaffekapsler er et bæredygtigt alternativ til andre og mere konventionelle kaffekapsler på markedet. Vores kapsler er bionedbrydelige, hvilket vil sige, at de er miljøvenlige og består af genanvendeligt plantemateriale, som produceres af maskiner, der kører på grøn energi. 

Så hvis du er på jagt efter et bæredygtigt alternativ, når du skal købe nye kapsler til Nespresso-maskinen, er du kommet til rette sted. 

Vores kaffekapsler er selvfølgelig kompatible med alle Nespresso-kaffemaskiner, og inde i de miljøvenlige kaffekapsler,  finder du den lækreste økologiske kaffe. 

De er med andre ord lavet til dig, der ønsker en god og økologisk kop kaffe, uden klima og miljø lider unødig skade. Læs mere om vores bionedbrydelige kaffekapsler her. Og her, hvordan du affaldssorterer dine kaffekapsler.

ØNSKs kaffekapsler anbefalet i Børsen

Som følge af kaffekapslernes store popularitet, lavede avisen Børsen i 2021 en stor test af det danske kapsel-marked. Ud af 45 forskellige espresso-kapsler til Nespresso-maskiner, fandt journalist Ole Troelsø frem til, at ØNSKs kaffekapsler var blandt de bedste i smagstesten:
 

“Velsmag og bæredygtighed i komposterbare kapsler”, lyder anbefalingen i testen, som kan læses i sin fulde form her.

Skal din kaffekapsler være lungo eller espresso?

Er du i tvivl, om du skal vælge lungo eller espresso-kapsler? Så kommer her en kort forklaring af, hvad de forskellige typer kaffekapsler består af, og fungerer godt til. 
 
Lungo-kapslen er lavet til den store kop, der er indikeret på Nespresso-maskinen. Kaffen i lungo-kapslen er ristet en anelse lysere, og kværnet en smule grovere. Således fås en bedre ekstraktion til den lange løbetid. Hvis vi havde ristet kaffen mørkere, og kværnet den finere, ville vi omvendt have fået en mere bitter kop kaffe.
 
Espresso-kapslen er lavet til den lille kop, som er markeret på Nespresso-maskinen. Kaffen i espresso-kapslen er mørkristet, så vi får en god og fyldig smag. Hvis du kommer mælk i din kaffe, anbefaler vi at tage espresso-kapslerne. Det er også med espresso-kapslen, at du har mulighed for at lave latte art.

Kaffen er ristet anderledes end andre kaffekapsler

Kaffen i de bionedbrydelige kaffekapsler fra ØNSK er generelt ristet lysere end den typiske kapsel. Det har vi gjort for at bevare en aromatisk kop kaffe. Ved de lysere riste på kapslerne, kan vi smage mere af bønnens naturlige smag. 
 
Eksempelvis forekommer der på Corcasan kapslerne noter af chokolade og nødder, hvor Leonel kapslerne har en honningsød smag med frugtige undertoner. 
 

ØNSKs kaffekapsler har bestået test på 8 forskellige Nespresso-maskiner

Kaffekapslerne er testet på 8 forskellige Nespresso-maskiner for at sikre, at kapslerne fungerer, kaffen løber igennem, og intet sætter sig fast. Dermed kan du trygt købe vores kaffekapsler, og være sikker på at det hele fungerer, når du putter dem i Nespresso-maskinen.
 

Økologisk kaffe i kaffekapslerne

Den økologiske kaffe vi bruger inde i kapslerne, kommer fra to producenter fra Nicaragua. Corcasan og Leonel Valladares. De to kaffer er certificeret økologiske, og er samtidigt købt direkte af kaffebønderne. Således undgås overflødige mellemled, og flere penge havner hos kaffebonden.
 
Kaffen er ikke Fairtrade kaffe, hvilket er et aktivt valg fra vores side. Vi mener, vi selv kan gøre mere for at forbedre kaffebøndernes vilkår og optimere deres produkt og pris. Her finder du mere information om vores holdning til Fairtade kaffe, og hvorfor vi har valgt at gøre det på vores egen måde.