package-hvid

Hurtig levering

Friskristet-kaffe-hvid

Friskristet

green-earth-hvid

Bæredygtigt

Kaffekapsler

Økologiske kaffekaspler på abonnement

Mix-pakken

40 Mix kapsler

Består af:

10 x Leonel Lungo Kapsler
10 x Leonel Espresso Kapsler
10 x Corcassan Lungo Kapsler
10 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

80 Mix kapsler

Består af: 

20 x Leonel Lungo Kapsler
20 x Leonel Espresso Kapsler
20 x Corcassan Lungo Kapsler
20 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

120 Mix kapsler

Består af:

30 x Leonel Lungo Kapsler
30 x Leonel Espresso Kapsler
30 x Corcassan Lungo Kapsler
30 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

Lungo-pakken

40 Lungo kapsler

Består af:

20 x Leonel Lungo Kapsler
20 x Corcassan Lungo Kapsler

  • Tilmeld nu

80 Lungo kapsler

Består af: 

40 x Leonel Lungo Kapsler
40 x Corcassan Lungo Kapsler

  • Tilmeld nu

120 Lungo kapsler

Består af:

60 x Leonel Lungo Kapsler
60 x Corcassan Lungo Kapsler

  • Tilmeld nu

Espresso-pakken

40 Espresso kapsler

Består af:

20 x Leonel Espresso Kapsler
20 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

80 Espresso kapsler

Består af: 

40 x Leonel Espresso Kapsler
40 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

120 Espresso kapsler

Består af:

60 x Leonel Espresso Kapsler
60 x Corcassan Espresso Kapsler

  • Tilmeld nu

Økologisk kaffekapsel

Kaffekapslen er blevet en populær erstatning for andre og mere traditionelle kaffetyper i både hjemmet og på arbejdet. Popularitet skyldes den bekvemmelighed, som kapslerne tilbyder. Med dem er en nem, men god kop kaffe kommet inden for rækkevidde af de fleste. Desværre er der også en miljø- og klimamæssig bagside ved brugen af kaffekapsler, som ofte består af materialer, der kræver masser af energi at producere og genbruge. 

ØNSKs kaffekapsler er et bæredygtigt alternativ til andre og mere konventionelle kaffekapsler på markedet. Vores kapsler er bionedbrydelige, hvilket vil sige, de er miljøvenlige; består af genanvendeligt plantemateriale, som produceres af maskiner, der kører på grøn energi. Kapslerne er kompatible med Nespresso kaffemaskiner, og inde i de miljøvenlige kaffekapsler finder du økologisk kaffe. De er med andre ord lavet til dig, der ønsker en god og økologisk kop kaffe, uden klima og miljø lider unødig skade.

Lungo eller espresso?

Er du i tvivl, om du skal vælge lungo eller espresso-kapsel?
Lungo kaplsen er lavet til den store kop, der er indikeret på nespressomaskinen. Kaffen i lungokapslen er ristet en anelse lysere og kværnet en smule grovere. Således fås en bedre ekstraktion til den lange løbetid. Hvis vi havde ristet kaffen mørkere og kværnet den finere, ville vi omvendt have fået en mere bitter kop kaffe.
Espresso-kapslen er lavet til den lille kop, som er markeret på nespresso maskinen. Kaffen i espresso kapslen er mørkristet, så vi får en god og fyldig smag. Hvis du kommer mælk i din kaffe, anbefaler vi at tage espresso-kapslerne. Det er også med espresso-kapslen, du har mulighed for at lave latte art. 

Kaffen ristet anderledes end andre kaffekapsler

Kaffen i de bionedbrydelige kaffekaplser fra ØNSK er generelt ristet lysere end den typiske kapsel. Det har vi gjort for at bevare en aromatisk kop kaffe. Ved de lysere riste på kapslerne, kan vi smage mere af bønnens naturlige smag. Eksempelvis forekommer der på Corcasan kapslerne noter af chokolade og nødder, hvor Leonel kapslerne har en honningsød smag med frugtige undertoner. 

ØNSKs kaffekaspler har bestået test på 8 forskellige Nespresso-maskiner

Kaffekapslerne er testet på 8 forskellige Nespresso-maskiner for at sikre os, at kapslerne fungerer, kaffen løber igennem, og intet sætter sig fast. 

Økologisk kaffe i kaffekapslerne

Den økologiske kaffe, vi bruger inde i kapslerne, kommer fra to producenter fra Nicaragua. 1) Corcasan og  2) Leonel Valladares. De to kaffer er certificeret økologiske og er samtidigt købt direkte af kaffebønderne – således overflødige mellemled undgås og flere penge havner hos kaffebonden. Vi betaler vores bønder mere end kaffe, der er mærket som fair trade.