Privat

JURA GIGA X8C G2

57.500,00 kr.

Denne kaffemaskine fra Jura er skabt til et større kontor, der ønsker høj kvalitet og gode kopper kaffe – hver evig eneste gang. Jura Giga X8c er bygget til kunne brygge 200 kopper om dagen, og maskinen kan derfor håndtere kontorer med op til 80 ansatte.

Det store touch-display gør kaffemaskinen nem og brugervenlig at betjene, således ansatte og gæster nemt kan brygge alt fra sort kaffe til en lækker latte, præcis som de ønsker den i forhold til styrke og mælkedosering.

I espressomaskinen sidder to kværne, som muliggør at køre med to forskellige kaffebønner samtidig. Vi foreslår en mellemristet og en espressobønne. Eksempelvis den økologisk mellemristede variant fra Leonel Valladares og den mørkristede fra Corcasan.

Jura har lavet det utrolig nemt at køre renseprogrammer på maskinen, og rengørringen klares på under 1 minut hver dag. Vi har erfaring med og hører fra de mange kunder, der har valgt denne kaffemaskine fra Jura, at Giga X8c letter en stor byrde hos personalet, der står for rengøring af kontorets kaffemaskine(r).

Kapacitet 200 kopper om dagen
Vægt 20 kg.
Størrelse b: 37 x h: 56,5 x d: 49,7 cm
Touchscreen Ja, 4,3″
Friskmælk Ja, kan lave mælkeskum og varmet mælk
Rensetid pr. dag 0-2 min.
Produkter Kaffe, espresso, ristretto, cappucino, flat white, latte macchiato, café latte, kandebryg
Te-vand Ja, der er seperat varmtvandshane til te-vand. 2 forskellige temperaturer til forskellige te-typer
Grumsudkast & vandtilslutning Ja, mulighed for grums- og afløbsudkast. Også mulighed for fast vandtilslutning