Privat

Corcasan - Mellemristet kaffe

Nicaragua

80,00 kr.230,00 kr.

Risteprofil
Lys
Mørk
Smagsnoter

En cremet og fyldig mellemristet kaffe med noter af mørk chokolade og pekannødder.

Produktanmeldelser

Jonas Petersen
Er virkeligt glad fo..
Er virkeligt glad for Corcasan og dens lækre chokoladesmag. Jeg brygger den tit på min stempelkande, hvor dens cremede smag virkeligt træder i karakter!

1 anmeldelse af Corcasan – Mellemristet kaffe

  1. Jonas Petersen

    Er virkeligt glad for Corcasan og dens lækre chokoladesmag. Jeg brygger den tit på min stempelkande, hvor dens cremede smag virkeligt træder i karakter!

Show reviews in all languages (2)

Tilføj en anmeldelse af varen

Corcasan - Mellemristet kaffe

Kaffen fra Corcasan-kooperativet er fyldig og intens med noter af cremet mørk chokolade og pekannødder.

Land, region Nicaragua, Madriz.
Højde 1.150-1.500 m.o.h.
Behandling Vådmølle, afrikanske senge
Sorter Arabica (Caturra, Pacamara, Maragogype)
Victor Espersen - ØNSK Kaffe

Victor fra ØNSK siger: "Kaffen fra Corcasan viser nogle af de bedste sider af kaffe fra Nicaragua - Den er fyldig og intens, med en fedme som ikke er er alt for sød, ligesom mørk chokolade og nødder. Det en en kaffe som er god til morgenkaffen, når der er fart på og man vil have en god kop kaffe uden for mange overraskelser".

Særlig egnet til:

Når du køber ØNSK er det...

Direkte handel

Vi handler direkte med kaffebønderne for at sikre, at de får en ordentlig betaling for det hårde arbejde, som de lægger i at producere kaffe af høj kvalitet. Læs mere her.

Skovdyrket kaffe

Kaffen er dyrket i skyggen af andre træer, hvilket har en række fordele: mere absorbering af CO2, mere biodiversitet, en sundere jordbund som ikke kræver pesticider, og ikke mindst en bedre smagende kaffe. Læs mere her.

Friskristet kaffe

Når du bestiller kaffe fra ØNSK er det altid friskristet, og af høj kvalitet. Vi rister kaffen hver uge, og har et løfte om, at vi ikke udsender kaffe som er mere end 21 dage fra ristedatoen.

100% håndplukket kaffe

Alt kaffen er håndplukket, hvilket er din garanti for en høj kvalitet. Dermed er det kun de bedste og mest modne bær som er blevet plukket.

Historien bag Corcasan

Dybt inde i Nicaraguas nordlige regnskov gemmer sig et kaffekooperativ. Her, i byen San Juan del Río Coco, er 217 familiedrevne kaffegårde fælles om at producere fantastisk kaffe.

Selvom de fritgående høns går og hygge-klukker og roligt skraber i jorden, er der fart på hos Corcasan. De arbejder nemlig aktivt for at fremme vilkårene for kvinder i kaffeindustrien. Corcasan består lige nu af 84 bønder fra det stærke køn, og samtidig ledes halvdelen af kooperativets administrationen af kvinder.

Via Corcasan-kooperativet uddannes bønder i kaffedyrkning og får hjælp til finansiering, hvilket ligger til grund for kaffens høje kvalitet og kooperativets effektive økologiske kaffeproduktion.

Sammen med Corcasan leverer vi en kaffe, der ikke bare smager fantastisk. Den sætter samtidig et positivt aftryk på lokalsamfundet og naturen i det smukke San Juan del Río Coco.

Corcasan
ØNSK besøger Corcasan - kaffebønder - kaffegårde
Rasmus og Mayra Corcasan

Video-blog fra Corcasan

Se med når vi besøger kaffekooperativet Corcasan, møder medlem Pablo, og fester med musik og piñata.

Mulighed for cirkulær emballage

Vil du og din virksomhed også være med til at reducere emballageforbruget?

Måske står din virksomhed over for en grøn omstilling. Eller måske er du allerede i en bæredygtig virksomhed, der gerne vil skrue endnu mere op for de grønne tiltag. Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at emballagebesparing har en positiv effekt på din virksomheds grønne regnskab - og på miljøet. Læs mere