Privat

Café de Alturas – Mørkristet kaffe – 5000g tønde (cirkulær emballage)

1.100,00 kr.

En eminent mørkristet kaffe, der rummer en utrolig dyb og sødmefuld kaffesmag med noter af mørk chokolade, fede hasselnødder og rørsukker.

Denne vare er kun tilgængelig for vores erhvervs-aftaler. Kontakt os på kontakt@onsk.dk eller ring på tlf. +45 25 94 02 10

Café de Alturas er en fabelagtig mørkristet kaffe, der rummer en utrolig dyb og sødmefuld kaffesmag.

Smagsnoterne er mørk chokolade, fede hasselnødder og brun sukker. Med disse smagsnoter er det en kaffen som er svært at gå i byen med. Den cremede og runde smag, gør den velegnet til mælkedrikke, hvor kaffesmagen står klart igennem.

Andreas fra ØNSK er i særligt glad for netop denne mørkristede kaffe fra Café de Alturas: "Den er den oplagte kaffe at bruge når jeg skal servere for en større gruppe, hvor der er forskellige ønsker til kaffen. Den egner sig nemlig både godt til mælkedrikke som latte og cappuccino, men også som en ren espresso som jeg selv er glad for!"

 

Café de Alturas

Land, region Nicaragua, San Rafael del Norte, Jinotega.
Højde 1.100-1.450 m.o.h.
Behandling Vådmølle, patio
Sorter Arabica (Caturra,  Red Catuai, Parainema)
Risteprofiler Mørkristet

Køreturen til kaffekooperativet Coom Cafe er lang og snoet. Kooperativet består af 98 kaffegårde, der dyrker nogle helt spektakulære kaffer i de nicaraguanske bjerge.

Kaffen, der produceres i området, hedder Café de Alturas. Oversat betyder det kaffe fra højderne, og navnet kunne ikke være mere rammende. Heroppe er luften tynd, men kaffetræerne gror fulde af fede bær. Perfekte forhold til at producere kvalitetskaffe.

I det frodige bjergområde omkring byen San Rafael del Norte gør Coom Cafe da også en ihærdig indsats for at fremme kvaliteten. Kooperativet har bygget et udviklingslaboratorie, hvor bøndernes kaffe smages og kvalitetsbestemmes, og man finansierer samtidig uddannelse af kaffebønderne og udvikling på gårdene.

Selvom der er fuld fokus på kaffeproduktion, bliver vi altid mødt med en stor gæstfrihed, når vi besøger området. Og vi bliver naturligvis altid budt på den kaffe, som de i San Rafael del Norte er så stolte af.

Café de Alturas - specialkaffe - kaffebønder - ØNSK kaffe
Coomcafé - kaffesmagning - cupping af kaffe - specialkaffe
cafe de alturas ønsk kaffe
alturas ccafe ønsk

På besøg hos Café de Alturas

En lille video fra vores besøg hos Café de Alturas. Vi er ude og besøge kaffegårde, og endda også på besøg ved kooperativets egen café, risteri og kvalitetslaboratorie.