Mød Hotel SKT. Annæ

Hotel SKT. Annæ er et 4-stjernet boutique hotel i hjertet af København. Hotellet har til huse i nogle smukke, gamle bygninger med historisk charme, mens indretningen byder på moderne dansk design. I en af de to atriumgårde kan gæster og besøgende ikke bare nyde en god kop kaffe, men en overdådig økologisk morgenmadsbuffet.

Kaffeløsning til hotel

 Kaffeløsninger til hoteller vil ofte være sammensat af flere forskellige maskiner og kaffetyper pga. de meget forskelligartede behov, der skal imødekommes på et hotel.

Hotel SKT Annæ er ingen undtagelse.

Her har de valgt en skræddersyet kaffeløsning, der favner alt fra kaffe i hotelrestaurantens morgenbuffet til kaffe på hotelværelserne og mødekaffe i mødelokalerne.

Som et led i hotellets bæredygtighedstiltag har de valgt at få kaffen leveret i cirkulær emballage.

kaffeløsning-til-hotel-fuldautomatisk-kaffemaskine-til-hotel-Sankt Annæ Hotel-ØNSK
kaffeløsning-til-hotel-horeca-skt-annæ-ønsk-kaffe

Eksempel på kaffeløsning til hotel:

Kaffeudvalget på hotellet

 Hotel SKT. Annæ bruger fuldautomatiske espressomaskiner i hotellets selfservice-område, kaffekapsler i hotellets suiter samt en filterkaffemaskine til at brygge filterkaffe og hælde på termokander.

De fuldautomatiske espressomaskiner er et oplagt valg i selfservice-området, hvor gæsterne med et enkelt tryk kan lave deres foretrukne kaffe med eller uden mælk.

Kaffekapslerne gør det nemt for gæsterne at lave en lækker kop kaffe i hotelsuiten og er et godt alternativ til den sædvanlige instantkaffe på hotelværelserne.

Filterkaffen indgår ikke kun i hotellets morgenbuffet, men er også perfekt at servere som mødekaffe for gæster, der har booket et mødelokale.

kaffekapsler-kaffeløsning-til-hotel-skt-annæ-ønsk-kaffe
kaffeløsning-til-hotel-fuldautomatisk-kaffemaskine-til-hotel-Sankt Annæ Hotel-ØNSK

Skal vi tage en snak om, hvordan en kaffeløsning til dit hotel kunne se ud?

Andreas Kirk fra ØNSK

Andreas Kirk
Partner | Erhvervsløsninger

+45 61 31 66 87

andreas@onsk.dk

  Nysgerrig på andre typer kaffeløsninger til erhverv?

  Dyk ned i vores øvrige kundecases og indlæg om kaffeløsninger for at finde mere inspiration til valg af kaffemaskiner og kaffe til erhverv. Du kan også få et overblik over fordele og ulemper ved forskellige typer kaffeløsninger til HORECA i vores guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til hotel, restaurant og café.

  600+ glade kunder

  På nuværende tidspunkt leverer vi firmakaffe til mere end 600 virksomhedskunder inklusiv:

  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder
  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder