Mød ENVO IT

ENVO IT er en københavnsk IT-virksomhed, der tilbyder alt fra IT-drift, support og hosting til rådgivning og projekthåndtering. Derudover forhandler de også hardware og software/licenser.

På det københavnske kontor er de godt 20 ansatte, som til daglig drikker kaffe fra ØNSK. I videoen nedenfor fortæller Signe, hvad der var afgørende for ENVO IT, da de skulle vælge kaffeleverandør og kaffeløsning til kontoret.

En alsidig kaffeløsning med kaffe for enhver smag

I ENVO IT bliver der drukket meget kaffe på kontoret, og de ansatte har mange forskellige præferencer, når det kommer til kontorkaffen. Da der skulle vælges kaffeløsning til kontoret, var det derfor særligt vigtigt for dem at finde en alsidig kaffe, der egnede sig godt som alt fra caffe latte til americano – alt efter den enkelte medarbejders humør og behov.

For ENVO IT, der har bæredygtighed som en af deres kerneværdier, var det desuden vigtigt at finde en kaffeleverandør med samme værdisæt. Derfor var det nærliggende at vælge et B Corp-certificeret kaffefirma som leverandør af kaffeløsningen til deres kontor.

ENVO IT-logo-nyt

Med så meget kaffe, der bliver drukket på et kontor som vores, så er det et vigtigt led i vores bæredygtige tankegang, at kaffen selvfølgelig også kommer fra en bæredygtig leverandør (…), og det opfylder ØNSK jo til punkt og prikke.

Signe, Content Creator & Marketing Manager hos ENVO IT

Kaffeløsning-kontor-ENVO-IT-Jura-X10-kaffe-til-erhverv-ØNSK-kaffeløsning-erhverv

Eksempel på kaffeløsning til kontor med 10-30 ansatte:

Kaffeløsning til kontor med hele bønner og frisk mælk

Da ENVO IT skulle vælge kaffeløsning til kontoret, var det især vigtigt for dem at få en kaffemaskine, der kunne imødekomme så mange medarbejderes behov som muligt.

Der er mange forskellige holdninger til kaffe blandt de ansatte på ENVO ITs kontor, og derfor var virksomheden på udkig efter en fuldautomatisk kaffemaskine, der kunne tilbyde alle de populære kaffedrikke – lige fra en dampende, sort americano til en cremet caffe latte med masser af mælk.

Valget faldt på Jura X10, en fuldautomatisk espressomaskine, som med et enkelt tryk brygger lækker kontorkaffe på hele bønner og frisk mælk. Maskinen har desuden en separat varmtvandshane med to forskellige temperaturindstillinger for tevand.

Med en kapacitet på 80 kopper om dagen passer denne Jura-maskine perfekt til det mellemstore kontor med 10-30 ansatte.

Kaffe-til-erhverv-ØNSK-kaffeløsning-erhverv-ENVO-IT
Kaffeløsning-erhverv-Jura-X10-kaffemaskine-erhverv-ENVO-IT-ØNSK
Kaffeløsning-til-kontor-ENVO-IT-ØNSK-kaffe-til-erhverv-og-JuraX10

Bæredygtighed er for os en af vores kerneværdier (…), så derfor tænker vi bæredygtighed ind i hele vores værdikæde og derved også vores underleverandører, og her kommer ØNSK jo perfekt ind i billedet.

Signe, Content Creator & Marketing Manager hos ENVO IT

Kontorkaffe-Alturas-kaffe-til-erhverv-ØNSK

Bæredygtighed i hele værdikæden

Bæredygtighed er en af ENVO ITs kerneværdier. Faktisk blev virksomheden grundlagt med en mission om at gøre IT-branchen mere bæredygtig.

Derfor tænker ENVO IT også bæredygtighed ind i hele deres værdikæde. Og her kommer ØNSK, ifølge virksomhedens Marketing Manager Signe, perfekt ind i billedet:

“Med så meget kaffe, der bliver drukket på et kontor som vores, så er det et vigtigt led i vores bæredygtige tankegang, at kaffen selvfølgelig også kommer fra en bæredygtig leverandør, for vi ser jo gerne, at så mange af vores underleverandører som muligt også er bæredygtige, og det opfylder ØNSK jo til punkt og prikke.”

Alsidig kontorkaffe i genanvendelige bøtter og godt udvalg af Perchs te

Udover at det er vigtigt for ENVO IT, at kaffen kommer fra en kaffeleverandør med samme bæredygtige tankegang, sætter de også stor pris på, at deres kontorkaffe er alsidig.

Valget er faldet på Café de Alturas mørkristede kaffebønner, som egner sig godt til alt fra espresso og americano til caffe latte og alle de andre espressobaserede mælkedrikke. På den måde kan de tilgodese de ansattes mange forskellige ønsker og behov. Tedrikkerne bliver heller ikke snydt, men kan vælge mellem forskellige tebreve fra Perchs.

Kaffen leveres i genanvendelige bøtter med ØNSKs elektriske varevogn. Når bøtterne er tomme, bliver de afhentet, vasket og genopfyldt med ny, friskristet kaffe. På den måde er ENVO IT med til at skåne kloden for en masse unødig engangsemballage.

Kaffe-til-erhverv-i-genanvendelige-bøtter-ENVO-IT-kaffeløsning-ØNSK-kaffeleverandør
Kaffe-og-te-løsning-i-ENVO-IT-Perchs-ØNSK

Skal vi tage en snak om den ideelle kaffeløsning til dit kontor?

Andreas Kirk fra ØNSK

Andreas Kirk
Partner | Erhvervsløsninger

+45 61 31 66 87

andreas@onsk.dk

  Nysgerrig på andre typer kaffeløsning til kontor?

  Dyk ned i vores øvrige kundecases og indlæg om kaffeløsninger for at finde mere inspiration til valg af kaffemaskiner og kaffe til erhverv. Se eksempelvis kaffeløsningen på DEPTs københavnske kontor med 100 ansatte eller barista-setuppet hos Aamanns Deli og Takeaway

  Du kan også få et overblik over fordele og ulemper ved forskellige typer kaffeløsninger i vores guide om valg af kaffeløsning til kontoret.

  Stort udvalg af kaffemaskiner til kontor

  600+ glade kunder

  På nuværende tidspunkt leverer vi firmakaffe til mere end 600 virksomhedskunder inklusiv:

  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder
  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder