Friskristet kaffe hver måned

Kaffeabonnement: Forkæl dig selv med et abonnement på friskristede og hele kaffebønner leveret til din dør hver måned. Hver gang med en ny overraskelse i pakken i form af ‘Månedens kaffe’.

Valgfrit om det skal være mellem- eller mørkristede kaffebønner.

Tilmeld

Andreas og kaffebonde

Økologisk kaffe handlet direkte med kaffebønderne

ØNSK sælger kaffe, der er handlet direkte med økologiske kaffebønder og kooperativer i Nicaragua og Peru. Dermed undgår vi spekulerende mellemmænd, og kaffebønderne får den betaling, de fortjener.

ØNSK køber kaffe, der er dyrket ud fra økologiske principper og med omkringliggende skyggetræer – til gavn for den lokale biodiversitet. Derudover investerer vi løbende i forskellige udviklingsprojekter på de kaffegårde, vi samarbejder med.

Herunder kan du læse mere om vores samhandels- og bæredygtighedsprincipper.

Bæredygtighed

Oplev månedens kaffe

Hver måned byder vi velkommen til en ny og unik specialkaffe.
Gå på opdagelse i lækre smagsnuancer og mød nye, passionerede kaffeproducenter i hver pakke.

Tilmeld
Kaffe abonnement på kaffebønner - kaffeabonnement ønsk kaffe - det bedste kaffe abonnement

Hvad er et kaffeabonnement?

Hos ØNSK består et kaffe abonnement af friskristede kaffebønner – sendt ud hver måned den 15. eller næstkommende hverdag.

Abonnementet består af to dele:

  1. Del et er din faste, økologiske kaffevariant (Leonel, Kuska, Corcasan, El Palto eller Café de Alturas)
  2. Del to er månedens kaffe. Hver måned vil du få tilsendt en ny og udfordrende kaffe, så du kan smage dig gennem de mange forskellige kaffeoplevelser, der findes i Nicaragua og Peru.

Alle varianter i et kaffe abonnement består af hele kaffebønner.

Ja tak!
Kaffeabonnement - ØNSK kaffe

Giv kaffeabonnement som gave

Har du en god ven, en sød kollega eller et nært familiemedlem, der fortjener at blive forkælet med et kaffeabonnement?

Send vores hele kaffebønner afsted en gang om måneden til en helt særlig person. En kaffeabonnement gave indeholder det samme som vores almindelige kaffeabonnement, er uden binding og ophører automatisk efter udløb.

Du bestemmer selv varigheden på gaveabonnementet. Vælg mellem 2, 3, 6 eller 12 måneders abonnement, og betal herefter hele abonnementsprisen ved oprettelse.

Priser fra 400 DKK

Gaveabonnement
Gaveabonnement på kaffe - gavekort kaffe - julegave kaffe - kaffeabonnement som gave

Ofte stillede spørgsmål om vores kaffe abonnement

Alle vores kaffer i kaffeabonnementet er økologisk dyrket. Kaffen er økologisk certificeret af den latinamerikanske organisation Mayacert og i Danmark af Ø-mærket, som forvaltes af den danske fødevarestyrelse.

Det er vigtigt for os at bestræbe os på så stor en økologiandel som muligt. Det vil vi gerne, fordi konventionelt dyrket kaffe har et højt pesticidindhold, som er skidt for vores sundhed. Ligeledes har det en dårlig indvirkning på kontaminering af lokalt drikkevand for dyr såvel som mennesker.

Kaffe fra Leonel Valladares er dyrket med hensyn til biodiversitet og med dyb respekt for den omkringliggende natur, hvor dyreliv og naturbalancen skal bevares. At producere kaffe med kærlighed for menneske og natur er en enorm drivkraft for Leonel, som ønsker at efterlade en bedre verden til sine børn og børnebørn. Som Leonel selv siger det. “Hvis vi ikke gør det, så svigter vi hinanden. Vi er nødt til at passe på Moder Natur”.

Den økologiske kaffe fra kooperativet Corcasan stammer fra en samling af 218 familieejede gårde, der tilsammen udgør Corcasan.  Alle gårdene er økologiske og gør ikke brug af kunstgødning eller sprøjtemidler.

Går du generelt op i god kaffe, vil vi anbefale at læse vores blogindlæg om, hvorfor god kaffe går en usikker fremtid i møde pga. klimaforandringer.

Der er ingen binding på vores abonnementer.
Det betyder, at du kan framelde dit abonnement, når som helst og ikke betale for fremtidige leveringer.

Du kan altid gå ind og pause dit abonnement på kaffe og aktivere det igen.
Det gør du under menuen ‘Min Konto‘, hvor du også afmelder dit kaffeabonnement.

Vores kaffe bliver leveret lige til døren.

Vores fragtpartner er DAO, som leverer pakken, mens du sover om natten.
Bor du i lejlighed, har DAO selv nøgle til jeres opgang, og de stiller derfor pakken foran din hoveddør.

Normalt er der 1-3 dages leveringstid på kaffeabonnementet.

Er du i tvivl, om du bør vælge mellemristede eller mørkristede kaffebønner? Så læs med her, hvor vi giver dig et indblik i, hvilke smage der fremmes ved hver risteprofil, og hvilken bryggemetode der egner sig godt dertil.

Mellemristede kaffebønner hvis du brygger på:
Mellemristede kaffebønner egner sig godt til at blive brygget som:

Vores mellemristede kaffe i ØNSK er ristet en smule lysere end normen i kaffeindustrien. Den lysere ristning sker med et formål om at bibeholde kaffens naturlige aromaer. Samtidigt frembringer det friskhed og delikat syre i kaffen, som nogle af de frugtige undertoner har. Med en mellemristet risteprofil får du en blid, blød og rund smag, hvor meget af kaffens sødme kommer frem.
Hvis du i stedet vil have en kraftig og mere fyldig kop kaffe, kan du med fordel tage en mørkristet kaffebønne.

Den mørkristede kaffe er vores synonym for den klassiske espresso-ristede kaffebønne. De mørkristede kaffebønner er for dig, der godt kan lide en kraftig og mere intens kop kaffe. Når vi rister kaffen mørkere, fremmer vi en større fylde i kaffen, som giver en kraftig smag, der har en let, bittersød eftersmag.

Vælg mørkristet kaffe, hvis du brygger:

  • Espressobaseret kaffe med fyldig og cremet smag.
  • Café latte og andre mælkebaserede kaffer med espresso.
  • På filtermaskine eller stempelkande og gerne vil have en mørk, kraftig kop kaffe.

Brygger du kaffe på en manuel eller fuldautomatisk espressomaskine (eller endda på moka-pot), så kan vi anbefale at vælge en mørkristet kaffe. Den mørkristede kaffe har fylde, kraft og god intensitet. Smagen trænger igennem i mælkebaserede kaffer som café latté, cappucino og flat white. Den vil nemlig stadig have en stærk kaffesmag, som giver god modspil til den søde mælk.

Vi sender kaffen den 15. i hver måned, eller næstkommende hverdag. Således modtager du pakken med dit kaffeabonnement få dage efter, vi trækker betalingen fra din konto.

Trækning på din konto sker automatisk den 15. i måneden, så længe du er tilmeldt.

Du kan altid framelde dit abonnement inde på Min konto eller skrive til os på kontakt@onsk.dk

Du kan altid annullere dit kaffeabonnement under menuen ‘Min Konto’. Ønsker du at pause dit abonnement, kan du skrive til os på kontakt@onsk.dk.

Ja, den faste kaffe kan skiftes fra måned til måned.
Du skifter din ønskede faste kaffe ud inde under Min Konto.

Nej, vi udsender kun hele kaffebønner i vores kaffeabonnement.

Sådan får du nemlig den bedste kaffeoplevelse, som starter lige fra, du dufter det nykværnede kaffepulver. Ved at friskkværne kaffebønnerne beholder du langt flere aromaer i kaffen.

Hvis ikke du har en kaffekværn, så kan vi anbefale kaffekværnen fra Wilfa, som kan kværne kaffebønner til stempelkande, kaffemaskine, Chemex, Hario V60, Kalita, Aeropress og mange flere.

Ved bestilling af enkeltprodukter på vores side, kan du bestille kaffen formalet.

Vores kaffebønner er ristet i København på en af de bedste kafferistere, der findes, nemlig Loring. Ved at riste kaffen tæt på og hver uge, sikrer vi, at vi altid har helt frisk kaffe at sende ud til vores kunder.

Vi tilbyder tre forskellige abonnementspakker som varierer i mængde.

  1. Pakke indeholder 500g hele kaffebønner i alt, og det tilsvarer 2 kopper kaffe om dagen i en måned.
  2. Pakke indeholder 750g hele kaffebønner i alt, og det tilsvarer 3 kopper kaffe om dagen i en måned.
  3. Pakke indeholder 1250g hele kaffebønner i alt, og det tilsvarer 5 kopper kaffe om dagen i en måned.

Vi leverer vores kaffeabonnement til København, Aarhus, Tønder, Rønne, Aalborg, Ans og Odense. Faktisk leveres vores abonnementer på kaffe i hele landet.

Det bedste kaffeabonnement kan vi nok ikke helt upartisk blande os i. Men vi kan referere til Gastromand, der har testet vores kaffeabonnement. Se deres anmeldelse her.

Ja, det kan man. Et kaffeabonnement som gave indeholder det samme som vores almindelige kaffeabonnement og bliver leveret på samme måde og til samme tid. Den eneste forskel er, at giveren af gaveabonnementet betaler beløbet forud. Når den forudvalgte abonnementsperiode på 2, 3, 6 eller 12 måneder er udløbet, udløber gaveabonnementet også. Der er altså ingen binding.