Hos ØNSK søger vi hele tiden at mindske vores emballageforbrug. Det betyder, at vi anvender cirkulær emballage, hvor det er muligt. Når cirkulær emballage ikke er en mulighed, gør vi i stedet alt, hvad vi kan, for at gøre vores emballage så grøn som muligt.

Derfor anvender vi bionedbrydelige kaffekapsler og kaffeposer, som er 100 % plantebaserede.

bionedbrydelige kaffekapsler fra oensk

Plantebaserede kaffekapsler

Vores bionedbrydelige kaffekapsler (også kaldet komposterbare kaffekapsler) er godkendt til industriel kompostering, certificeret af TÜV Austria, og er lavet i 100 % plantebaseret materiale.

Plantebaserede kaffekapsler er et godt alternativ til de almindelige kaffekapsler af plast eller aluminium, som belaster vores miljø. Bliv klogere på bionedbrydelige kaffekapsler og deres fordele her.

Vores plantebaserede kaffekapsler leveres i en FSC- og Cradle to Cradle-certificeret papæske, der ligeledes er bionedbrydelig.

Er du i tvivl om, hvordan du affaldssorterer dine kaffekapsler, kan du læse vores indlæg: Sådan affaldssorterer du dine kaffekapsler.

Plantebaserede kaffeposer

I 2021 begyndte vi at udskifte vores kaffeposer, således at vi i dag kun har bionedbrydelige kaffeposer. Kaffeposerne er lavet af restprodukter fra majsplanter, og selvom der er tale om 100 % plantemateriale, er vores kaffeposer fortsat med ventil.

Af miljøhensyn har vi dog desværre været nødt til at vinke farvel til zip-låsen i poserne. Til gengæld har vi lanceret en smart kaffedåse, som du kan opbevare dine kaffebønner eller kaffekapsler i på bedste vis.

Selvom plantebaserede kaffeposer er et godt alternativ til almindelige kaffeposer af plastik, foretrækker vi cirkulær emballage, hvor det er muligt.

Derfor anvender vi cirkulære bøtter til levering af kaffe hos vores erhvervskunder i Storkøbenhavn. Læs mere om vores cirkulære bøtter og fossilfri distribution her.

Miljøvenlige kaffekapsler og kaffeposer - Bionedbrydelige kaffeposer - plantebaserede kaffeposer fra ØNSK
ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.


  Miljøvenlige kaffekapsler og kaffeposer i FSC certificeret papkasse - Bæredygtig og miljøvenlig emballage - ØNSK
  miljøvenlig pakning

  FSC-certificerede papkasser

  Papkasserne, som vi bruger til forsendelse af ordrer, er FSC-certificerede. Det er din sikkerhed for, at papiret kommer fra ansvarlige kilder.

  Og skal det være endnu mere miljøvenligt, tilbyder vi også RE-ZIP emballage til vores onlinehandlende privatkunder. Læs mere om RE-ZIPs cirkulære emballagekoncept her.

  Økologi i plantebaserede kaffekapsler og kaffeposer

  45,00 kr.390,00 kr.
  80,00 kr.230,00 kr.

  Kaffeabonnement: Kapsler

  Kaffeabonnement: Kapsler

  Fra: 180,00 kr. / måned