Mød Fagbevægelsens Hovedorganisation

Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) er et fagligt fællesskab, der repræsenterer 65 danske fagforbund med tilsammen 1,3 millioner medlemmer. På kontoret i København er de godt 125 ansatte, som til daglig drikker kaffe fra ØNSK.

Effektiv kaffeløsning til erhverv

I FH brygger de kaffe på fuldautomatiske espressomaskiner af typen Thermoplan Black & White 4 Compact med plads til én mælketype og to forskellige slags bønner. Derudover har de et Animo filterbryganlæg med to store 10-liters tanke.

En af fordelene ved filterkaffeløsningen er, at der kan brygges litervis af kaffe ad gangen. Det er særligt praktisk i forbindelse med møder og i peakperioder, hvor der kan opstå kø ved kaffemaskinerne.

De fuldautomatiske kaffemaskiner kan til gengæld tilbyde et bredt udvalg af kaffe og fremtrylle alt fra espresso og americano til alle de populære mælkedrikke.

Denne form for kaffeløsning til erhverv er gearet til at slukke kaffetørsten på det store kontor med +100 ansatte, men den ville også egne sig til eksempelvis et hotel.

kaffeløsning-til-erhverv-FH-Animo-filterkaffemaskine-filterbryganlæg-ØNSK-kaffe
kaffeløsning-til-erhverv-FH-thermoplan-kaffemaskiner-ØNSK-kaffe
kaffeløsning-erhverv-Thermoplan-fuldautomatisk-espressomaskine-FH-ØNSK

Eksempel på kaffeløsning til erhverv med +100 ansatte:

Kaffeløsning med cirkulær emballage

Hos FH får de deres kaffe leveret i cirkulære kaffebøtter à 5 kilo.

Bøtterne bringes ud med ØNSKs elektriske varevogn, og samtidig tages de tomme bøtter med retur, så de kan blive vasket og genopfyldt med nye, friskristede kaffebønner.

På den måde har organisationen valgt en kaffeløsning, der er med til at spare miljøet for en masse unødige engangsposer.

Er du interesseret i en lignende kaffeløsning til erhverv? Læs mere om det cirkulære emballagekoncept “Bøtter der batter” her.

Ziggy fra ØNSK holder en bøtte til opbevaring af økologisk kaffe fra ØNSK

Skal vi tage en snak om, hvordan din kaffeløsning kunne se ud?

Andreas Kirk fra ØNSK

Andreas Kirk
Partner | Erhvervsløsninger

+45 61 31 66 87

andreas@onsk.dk

  Nysgerrig på andre typer kaffeløsninger til erhverv?

  Dyk ned i vores øvrige kundecases og indlæg om kaffeløsninger for at finde mere inspiration til valg af kaffemaskiner og kaffe til erhverv. Du kan også få et overblik over fordele og ulemper ved forskellige typer kontor kaffeløsninger i vores guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret.

  600+ glade kunder

  På nuværende tidspunkt leverer vi firmakaffe til mere end 600 virksomhedskunder inklusiv:

  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder
  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder