Nemme energy balls med espresso smag
Denne opskrift er en nem og sund snack – lavet med kun 4 ingredienser. Helt perfekt tilbehør til en god varm kop kaffe. Opskriften er hurtig lavet – mix blot ingredienser i en minihakker eller mindre food processer og tril dem sammen til små kugler. Du kan sagtens spise dem som de er, eller trille dem i fx lakrids, kokos, frysetørrede hindbær eller andet godt. Opskriften kan også sagtens laves uden de 25 ml. espresso, hvis den skal være mere børnevenlig. Skift her espresso’en ud med et par ekstra bløde dadler og lidt mindre havregryn. Server her den gode kop espresso ved siden af.

Opskrift:
(giver omkring 12 styk)
- 18 dadler
- 2 spsk. Peanut butter
- 80g havregryn
- 25 ml. Espresso (brug evt Corcasan Mørkristet)
Sådan gør du:
Fjern stenene fra dadlerne og hæld dem i en mindre foodprocessor eller minihakker sammen med peanut butter, havregryn og espresso. Mix godt og grundigt sammen og smag til med evt. en lille smule salt.
Rul fyldet sammen i hænderne som små kugler. Sæt gerne på køl og de bliver mere faste i konsistensen. Spis dem som de er, eller rul dem i kokosmel, kakao eller lakrids. Kan holde sig i køleskabet i 3-4 dage.


Jeg håber, at du kan bruge opskriften. Du kan finde mange flere salte og søde opskrifter på Micadeli.
ØNSK anbefaler
Få vores tips og tricks
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.