Den perfekte opskrift til morgenmaden i weekenden eller til brunchbordet, når der kommer gæster. Du kan variere fyldet i sandwichen med, hvad du ellers har tilovers af i køkkenet. Anret også gerne retten med grillet aubergine, squash eller grillet og cremet halloumi-ost. Server retten sammen med en lækker kop premium kaffe fra Ønsk, som fuldender anretningen med sin frugtige og honningsøde smag.

Ingredienser:
Tilberedningstid: 15 min.
Serverer: 1 person
- 2 skiver brød, gerne surdejsbrød
- 1 håndfuld svampe, hakket
- 1 æg
- 1 blommetomat
- 1 håndfuld rucola
- 1/2 avocado
- 1/2 lime eller citron
Sådan gør du:
Hæld lidt olie på en pande og tilsæt de hakkede svampe. Steg indtil de er gyldne og tag dem herefter op i en skål og gem til anretningen.
Skær tomaten i skiver og steg på panden i den ene side sammen med spejlægget på den anden side.
Skyl rucola og skær avocado og lime i skiver.
Server de stegte svampe ovenpå en skive frisk surdejsbrød, herefter spejlæg, stegte tomater, avocado og rucola. Drys med salt og peber og placer en skive brød ovenpå. Lav en god kop premium kaffe fra Ønsk og server sammen med retten.


Du kan finde flere kødfri vegetar opskrifter på Micadeli
ØNSK anbefaler
Få vores tips og tricks
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.