Der er ikke meget, der får mine tænder til at løbe vand som en sprød crumble og syrlig frugtsaft, der bobler i ovnen. Duften af bær, crumble, kardemomme og så en snert af espresso, mmmh.
Her kommer min opskrift på den såkaldte ‘smuldrekage‘, den perfekte servering til sommereftermiddage, lyse og lange aftener eller bare til en god kom kaffe, når tiden nu lige er til det. Jeg har sågar spist en portion til morgenmad serveret med en god kop Lungo fra Ønsk, fordi at jeg ikke kunne holde nallerne væk.
Du kan nemt blande havregryn med andre gryn eller flager, alt efter hvad du har på lager. Brug også gerne frugt og bær i sæson. Normalt er det sæson for blommer i september, men de her syrlige små blommer var klar til spisning fra min fars have allerede nu. De var meget syrlige, men stadig utrolig lækre, dog tilsatte jeg 200g frosne hindbær for at få lidt mere sødme. Afhængigt af frugten og bærrene, kan du selv tilsætte ekstra sødme til frugtfyldet
.