Mød Mojoe

Mojoe Kitchen & Bar er en moderne café og bar beliggende på Gothersgade i København. Udover et indbydende menukort med cocktails og mad finder du også et stort udvalg af kaffedrikke.

Café kaffeløsning

Kaffen hos Mojoe Kitchen & Bar kværnes på en Mahlkönig espressokværn og brygges på en 3-gruppes manuel espressomaskine fra La Marzocco.

Dette barista setup er en sand klassiker på caféer og kaffebarer – og ikke uden grund. Mens La Marzocco er kendt for at lave manuelle espressomaskiner af højeste kvalitet, er Mahlkönig synonym med noget af det ypperste inden for kaffekværne.

Til sammen udgør de en professionel kaffeløsning, hvor caféens personale har rig mulighed for at udfolde deres barista skills og levere enestående kaffeoplevelser for selv den mest kræsne kaffegæst.

kaffeløsning-til-cafe-og-kaffebar-horeca-mojoe-ønsk-kaffe
Mojoe-kitchen-and-bar-la-marzocco-manuel-espressomaskine-ØNSK-kaffeløsning-til-cafe-og-kaffebar

Eksempel på kaffeløsning til café og restaurant:

Kaffen på café Mojoe

På kværnen hos Mojoe finder du altid friskristet og økologisk specialkaffe. Mojoe har valgt at bruge Corcasan mørkristede kaffebønner. Det er en intens kaffe med en stor fylde og behagelige noter af pekannødder og cremet mørk chokolade.

Kaffens intensitet og fylde giver en lækker espresso og americano, men den harmonerer samtidig også rigtig godt med mælk i f.eks. en iced latte, cappuccino eller en af de mange andre populære cafédrikke.

Udover at nyde kaffen hos Mojoe kan cafégæsterne også købe kaffebønner med hjem i ØNSKs bionedbrydelige poser.

kaffeløsning-til-horeca-manuel-espressomaskine-til-cafe-la-marzocco-latte-art-mojoe-ønsk-kaffe
kaffeløsning-til-horeca-mojoe-cafe-kaffeløsning-ønsk-kaffe

Skal vi tage en snak om, hvordan din cafe kaffeløsning kunne se ud?

Andreas Kirk fra ØNSK

Andreas Kirk
Partner | Erhvervsløsninger

+45 61 31 66 87

andreas@onsk.dk

  Nysgerrig på andre typer kaffeløsninger til erhverv?

  Dyk ned i vores øvrige kundecases og indlæg om kaffeløsninger for at finde mere inspiration til valg af kaffemaskiner og kaffe til erhverv. Du kan også få et overblik over fordele og ulemper ved forskellige typer kaffeløsninger til HORECA i vores guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til hotel, restaurant og café.

  600+ glade kunder

  På nuværende tidspunkt leverer vi firmakaffe til mere end 600 virksomhedskunder inklusiv:

  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder
  Et udpluk af vores mere end 600 erhvervskunder