Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

Hvad er et kaffeabonnement og hvorfor burde jeg få et? Vi er kommet med top 5 grunde til, hvorfor et kaffeabonnement er den bedste måde, at nyde specialkaffe derhjemme.

1. Udvid din viden om specialkaffe 

Hvis du gerne vil lære mere om specialkaffe, men ikke er helt sikker på hvor du skal begynde, er et abonnement på vores månedens kaffe en god start. Hver måned vælger vi en ny type kaffe eksklusivt til vores abonnenter, og sender kaffen ud med en forklaring på, hvordan kaffen er blevet dyrket, behandlet og ristet.

Du vil lære lidt mere om, hvorfor kaffe smager som det gør, og du vil komme til at smage kraftige og unikke specialkaffe, som vi normalt ikke sælger på vores hjemmeside. Abonnementet til månedens kaffe er også en god måde at lære, hvor vores kaffe kommer fra.

Mange af bønderne som vi arbejder med, har travlt med at udvikle bæredygtige beplantningsmetoder, for eksempel ved at bruge skygge træer eller eksperimentere med forskellige behandlingsmetoder. Månedens kaffe er en chance for os at give et indblik i disse (og andre) bæredygtige udviklinger, der sker på gårdene.

why choose a coffee subscription - Close-up of a bag of ØNSK specialty coffee beans - organic coffee from Nicaragua - specialty coffee delivered to your door

2. Friskristet kaffe leveret til din dør

Når du tilmelder dig til kaffeabonnementet, vil du modtage din månedlige kaffe levering kun et par dage efter den er blevet ristet, så du kan nyde din kaffe når den er bedst. Ristedatoen er et vigtig (men oftest overset) aspekt til at få den bedste smag ud af kaffen. Det har noget at gøre med en proces der hedder iltning, hvilket begynder efter bønnerne er blevet ristet og gør kaffen gammel over tid.

Et kaffeabonnement sikrer dig, at du vil modtage frisk ristet bønner hver måned, så du kan nyde din kaffe når smagen og aromaen er på dets højdepunkt. Side note: nu når vi snakker om ristedatoer, har vi opdaget at nogle kaffedrikkere ”gemmer” deres yndlingskaffe for specielle anledninger. Tro på os, når vi siger, at det ikke er sådan man skal gøre med kaffe, siden iltningen reducerer smagen og aromaen, også af de højeste kvalitetsbønner over tid.

Når du får frisk kaffe leveret til din dør, så nyd det imens det er friskt og lad vær med at bekymre dig over at løbe tør (vi har masser af bønner tilbage på vores hjemmeside til dig).

Kaffeabonnement - kaffe abonnement - ønsk kaffe - økologisk kaffe på abonnement

Hele bønner

Kapsler

Gaveabonnement på kaffe - gavekort kaffe - julegave kaffe - kaffeabonnement som gave

Gavekort

3. Forbliv forsynet med et kaffeabonnement 

Vi har alle oplevet den klassiske mandag-morgen-katastrofe, hvor man vågner med andendags-tømmermænd og en intens brug for koffein, men for kun at finde ud af, at du er løbet tør for kaffe.

Med et kaffeabonnement, kan du være sikker på, at du har nok bønner i huset til at holde igennem en udvidet søndags brunch og de tidlige hverdagsmorgener. Vi leverer din kaffe direkte til dit dørtrin, så alt du skal gøre er at brygge, nyde og gentage.

Sign up for a monthly coffee subscription

4. Bestem din månedlige kaffe levering

Kan du lide din kaffe mellemristet eller mørkristet? Som bønner eller som kapsler?

Lige meget din præference, kan du tilpasse dit kaffeabonnement, så din månedlige kaffe levering inkludere lige præcis, hvad du vil have når du vil have det.

Bruger du dine bønner hurtigere end forventet? Vi tilbyder også kaffe medlemskaber, hvor vi levere to gange om måneden. Eller, hvis du lægger mærke til, at du har bønner tilbage ved slutningen af hver måned, intet problem: du kan altid justere mængden af kaffe leveret til din dør.

Tjek screenshottet nedenunder for at få et eksempel af, hvordan du kan bestemme dit kaffemedlemskab præcis som du vil have det. (eller gå direkte til vores abonnement side for at komme i gang).

Sign up for ØNSK coffee subscription

5. Vær den første til at høre om nye specialkaffer

Vi er taknemmelige for vores abonnementer, og vi vil have, at de ved det. Det er derfor vores abonnementer altid er de første til at hører om lancering af nye specialkaffer og medlemsrabatter.

Faktisk, hvis du tilmelder dig et medlemskab i dag, sender vi dig en gratis ØNSK kaffedåse med din første ordre, som en velkomst gave fra os til dig. Klar til at hoppe på vognen og starte med et kaffeabonnement? Gå over til vores kaffeabonnement side, vælg hvilken type af kaffeabonnement du kan lide, og så tager vi os af resten.

ØNSK logo

Få vores tips og tricks

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
og få vores kaffetips og
-tricks direkte i indbakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *