Privat
Ikke på lager
375,00 kr.

Smagspakker

Kaffe smagspakke

300,00 kr.
250,00 kr.

Hvad er en kaffe smagspakke?

En kaffe smagspakke er en pakke bestående af forskellige kaffer, som vi har sammensat. Vores blandede smagspakke består af fire af vores mest populære økologiske kaffer fra hhv. Nicaragua og Peru. Her kan du vælge mellem en mørkristet og en mellemristet kaffe smagspakke. 

I den mørkristede pakke finder du tre mørkristede kaffer og en månedens kaffe. Den mellemristede pakke indeholder tre mellemristede kaffer og en månedens kaffe. Er du mere til de lyse kaffer med intens frugtighed og sødme, skal du ikke snyde dig selv for vores lysristede kaffe smagspakke

Derudover har vi sammensat en lækker Peru smagspakke, som består af vores tre økologiske kaffevarianter fra Peru med hver sin risteprofil. Vil du hellere prøve alle vores kaffer fra Nicaragua, er der selvfølgelig også en Nicaragua smagspakke. I denne kaffe smagspakke finder du to mellemristede og to mørkristede kaffer fra tre forskellige nicaraguanske kaffeproducenter.

Alle typer smagspakker fås som hele kaffebønner eller formalet kaffe til enten filter eller stempel.

Foretrækker du at brygge kaffe på din kapselmaskine, har vi naturligvis også en smagspakke med kaffekapsler.

Fordele ved en kaffe smagspakke

En kaffe smagspakke giver dig mulighed for at prøve flere forskellige kaffer til en favorabel pris. Ved at smage på kaffe, der er dyrket i forskellige områder, bearbejdet på forskellige måder og ristet med forskellige profiler, kan du blive klogere på, hvilken slags kaffe du godt kan lide. 

Måske får du øjnene op for, at du har en præference for særlige smagsnoter, eller måske du finder din nye favoritkaffe. Uanset hvad, tør vi godt love, at smagspakkerne indeholder en masse interessante kaffeoplevelser.

Vidste du i øvrigt, at du også kan købe kaffe på abonnement hos ØNSK? Abonnementet består af din foretrukne kaffevariant samt Månedens kaffe, som er en ny og spændende økologisk kaffe, der skifter hver måned.