Jura er et schweizisk firma med fokus på detaljen. Firmaet laver udelukkende fuldautomatiske espressomaskiner, der brygger de lækreste kaffedrikke på hele kaffebønner og frisk mælk.

Kaffemaskinerne fra Jura henvender sig typisk til små- og mellemstore erhverv, hvor der er fokus på kvalitet og smag og et behov på op til 200 kopper kaffe om dagen.

Jura kaffemaskiner

Jura kaffemaskiner til det lille kontor | 1 – 10 ansatte

Jura kaffemaskiner til det mellemstore kontor | 10 – 30 ansatte

Kaffeløsning til det store kontor | 30 + ansatte

Hvorfor vælge en Jura kaffemaskine?

Jura espressomaskiner er schweizisk produceret, og, som man kender det fra schweiziske ure, af fineste mekaniske kvalitet. En Jura kaffemaskine er et fremragende valg til kontoret, hvis man vil have en sublim kaffeoplevelse og samtidig have en espressomaskine, der bare bliver ved og ved med at levere en perfekt kop kaffe.

Alle Jura kaffemaskiner er fuldautomatiske espressomaskiner. Det vil sige, at maskinen selv kværner, doserer og stamper kaffen. Altså alle de processer som baristaen på caféerne gør manuelt. Jura har nærstuderet de bedste baristaer i hele verden for at forstå, hvordan man kan imitere deres håndværk i en automatisk kaffemaskine, der kompromisløst bibeholder kaffens gode smag og aroma.

På den baggrund har Jura udviklet en teknologi, de kalder pulse-extraction, som gennem pulseringer presser vandet gennem den kværnede kaffe for derved at få den ideelle ekstraktionstid, der giver dig den optimale kop kaffe.

Jura kaffemaskine - espresso - ØNSK kaffe
Jura Kaffemaskine - ØNSK kaffe

Jura kaffemaskine – Altid med frisk mælk og perfekt mælkeskum

Juras kaffemaskiner kan lave alle de populære caféklassikere som caffe latte, cappuccino, cortado, flat white osv.

Alle kaffedrikkene tilberedes med opvarmet og steamet mælk eller mælkeskum afhængigt af valg af kaffedrik. Jura kaffe- og espressomaskiner brygger al kaffen med frisk mælk, uden brug af mælkepulver.

Jura espressomaskine – Den perfekte kaffemaskine til kontoret

Jura har udviklet fantastisk gode kaffemaskiner til erhverv. Juras espressomaskiner findes i forskellige størrelser, der matcher alle typer kontorer. Kontorledere elsker maskinerne, fordi de leverer med høj stabilitet og sublim kvalitet.

Det eneste, du skal sørge for, er, at der er den rigtige kvalitetskaffe på maskinen, så tilfredsstiller den selv de største kaffe-connaisseurs.

Jura kaffemaskine - ØNSK kaffepose
Jura kaffemaskine

Jura GIGA

Jura producerer flere forskellige kaffemaskiner til kontorer. De største er Jura GIGA-serien med espressomaskinerne Jura X9, Jura X8c og Jura X3c. Dette er maskiner, der kan forpleje de største kontorer og har kapacitet på op mod 200 kopper dagligt.

Jura X-serien

Jura X-serien er et perfekt match til det mindre/mellemstore kontor med 20-30 ansatte. Sortbryggeren Jura X6 og mælkebryggeren Jura X8 har kapacitet op til 80 kopper/dagen.

Jura kaffemaskine - kaffebrygning - ØNSK kaffe
Jura kaffemaskine - Mælkebeholder - ØNSK kaffe

JURA WE6 & JURA WE8

Jura har også lillebrødrene i erhvervsserien – Jura WE6 / Jura WE60 og JURA WE8 / Jura WE80. Jura WE-serien er god til det mindre kontor med under 10 ansatte, hvor der i gennemsnit drikkes op til 30 kopper/dagen.

Hvordan rengøres Jura kaffemaskiner?

…ved et nemt rengøringsprogram, som startes ved tryk på en enkelt knap

For at få den sundeste og bedste kaffeoplevelse er det vigtigt, at kaffemaskinen regelmæssigt rengøres. Jura har gjort det nemt for dig at vedligeholde maskinen, da den selv giver besked om, når en rengøring eller rensning af mælkesystemet er nødvendigt, eller når kalkfilteret bør udskiftes.

 • Tænd-rens og sluk-rens program
 • Afkalkningsprogram (BWT eksternt kalkfilter eller CLARIS indbyggede kalkfilter)
 • Rengøring og skylning af mælkesystemet
Jura renseprodukter - rens til kaffemaskine
Jura kaffemaskine - kaffe brygning - ØNSK kaffe

Nem at betjene og enhver kop kan tilpasses efter dit ønske

Alle kan betjene kaffemaskinen fra Jura, da den har et meget brugervenligt betjeningssystem.

Juras forskellige kaffemaskiner giver mulighed for, at man kan indstille kaffen efter eget ønske. Det gælder både i forhold til, hvilken kaffedrik man ønsker, men også styrken på kaffedrikken eller mængden af mælk.

Jura – et bæredygtigt kaffemaskinevalg

Langtidsholdbar espressomaskine

Juras espressomaskiner er produceret med høj kvalitet, der gør dem til den langtidsholdbare løsning. Juras maskiner er nemlig kendt for at holde gennem mange år. Derved skal din kaffemaskine ikke udskiftes så ofte som mange andre kaffemaskiner. I stedet vedligeholder Jura hellere deres kaffemaskiner, når de en sjælden gang går i stykker. Virksomheden garanterer derfor, at de holder reservedele på alle maskiner i mindst 10 år.

Kaffebær - ØNSK kaffe
Andreas og Rasmus i Nicaragua - ØNSK kaffe

Jura er lig med energieffektivitet

Jura har gennem mange år tilstræbt at nedbringe strømforbruget på deres espressomaskiner. Jura har implementeret strømbesparelse via E.S.M(C), som kan give en strømbesparelse på op mod 40 %. Dertil har kaffemaskinerne en Zero-Energy Switch, der formindsker strømforbruget til et niveau på så lidt som 0,1 W. Derved fjerner funktionen forbruget af overflødig standby-energi.

Kaffebønner frem for kaffekapsler

Ved at bruge kaffebønner frem for kaffekapsler mindsker man emballeringen af kaffe. Eksempelvis svarer emballagen på 1 kg kaffe til omkring 179 kapsler, der er pakket ind i aluminium eller plastik.

Desuden har alle Jura kaffe- og espressomaskiner grumsudkast, som opbevarer kaffegrumsen.
Kaffegrumsen kan genbruges og komposteres og benyttes som eksempelvis gødning. Vi har lavet et blogopslag, hvor vi giver 10 tips til, hvordan man kan genanvende kaffegrums.

Ristning af ØNSK kaffe

Pålidelig servicepartner

Vores serviceaftale er som en forsikring hvor alle omkostninger til vedligeholdelse og reparation er dækket. Herunder køretimer, teknikertimer og reservedele. Vi foretager løbende en forebyggende service med formål om at sikre udstyret længere levetid, producere optimalt og forebygge nedbrud.

Autoriset Jura forhandler

Tilbehør til Jura Kaffemaskiner

299,00 kr.
Fåes nu som abonnement
345,00 kr.
Fåes nu som abonnement
125,00 kr.
Fåes nu som abonnement
325,00 kr.
Fåes nu som abonnement
656,25 kr.
Fåes nu som abonnement
169,00 kr.
Fåes nu som abonnement

Vil du tale med en kyndig medarbejder om kaffemaskiner og kaffe?

Uanset hvor du befinder dig i beslutningsprocessen; om du er på bar bund eller afklaret med dine behov, vil vi rigtig gerne spare med dig om den rette løsning for jeres virksomhed. Vi har hjulpet mange på vej med den rigtige kaffeløsning og vil med glæde se, om vi kan gøre dig klogere på dine muligheder.

Der vil også være mulighed for at komme forbi vores showroom og prøve maskinerne i praksis.

Udfyld kontaktformularen, og vi giver dig et kald, eller rul ned og se vores direkte telefonnummer.

  Rasmus Ditlev fra ØNSK
  • Rasmus Ditlev
  • Partner & Kaffespecialist
  • +45 27 89 11 13
  • rasmus@onsk.dk
  Andreas Kirk fra ØNSK
  • Andreas Kirk Hedegaard
  • Partner & Erhvervsløsninger
  • +45 61 31 66 87
  • andreas@onsk.dk