Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

Kaffe er en af de mest populære drikke verden over. Det er en del af mange menneskers daglige rutine, men kaffeproduktionen er en af de største klimasynder, hvorfor valget af din kaffe bør være så bæredygtig som muligt.

Hvad er bæredygtig kaffe?

Bæredygtig kaffe er kaffe produceret og indkøbt med omtanke for både, dyr, natur og mennesker. Det handler om at sikre, at kaffebønderne får en rimelig betaling for deres arbejde, og at kaffeproduktionen sker på en måde, der værner om naturen så meget som muligt. Bæredygtig kaffe er komplekst, og der er flere aspekter inden for emnet, som bør overvejes.

Hvorfor-bør-du-vælge-bæredygtig-kaffe?- Leonel

Hvorfor bør du vælge bæredygtig kaffe?

Når du handler kaffe fra ØNSK, køber du 100% økologisk kaffe, samt ved ud at kaffebønderne får en ordentlig og rimelig betaling for deres arbejde.

Der er mange gode grunde til at vælge bæredygtig kaffe. For det første kan du være sikker på, at kaffen er produceret og indkøbt på en ordentlig måde, bl.a. gennem skovkaffe. Det betyder, at du kan nyde din kaffe uden at bekymre dig om miljøpåvirkningen på samme måde. For det andet kan du være sikker på, at kaffebønderne får en ordentlig og rimelig betaling for deres arbejde. Det betyder, at du kan være med til at sikre en mere retfærdig kaffebranche, som gør op med nogle af industriens ulighedder.

Hvad betyder dette for dig?

Hvis du handler kaffe fra ØNSK, kan du være sikker på, at du køber 100% økologisk kaffe. Det betyder, at du kan nyde din kaffe uden at skulle bekymre dig om brugen af kemiske sprøjtemidler og kunstgødning. Derudover ved du at kaffebønderne får en ordentlig og rimelig betaling for deres arbejde. Hvis du spørger os er det win-win – nyd din kaffe uden at få grim smag i munden 😉

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!


    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *