Kaffesmagning og baristakursus

Kaffesmagning og baristakursus er en del af kaffeløsningen hos ØNSK. Derfor kan vores virksomhedskunder booke os til at afholde forskellige typer kaffe-events, når der er social arrangementer eller temadage i virksomheden. Selvfølgelig til fordelagtige priser. Det plejer at være et sjovt indslag, der giver kontoret en dejlig, nørdet viden og lidt at snakke om.

Et typisk event foregår således:

  • Til kaffesmagning serveres seks forskellige kaffer, som smages vha. en såkaldt cupping-metode. Her bliver deltagerne klogere på forskellen mellem god og dårlig kaffe, ligesom der dykkes ned i smagsnuancer og risteprofil. Det er et arrangement, der får folk på benene og giver noget at snakke om. Vores kaffesmagning kan også afholdes online.

  • Til baristakursus får deltagerne dos and don’ts til et godt espressoshot og god mælkeskum. Samtidig kommer teknikkerne til latteart på plads, og de dygtigste kan gå derfra med evnerne til at lave det klassiske hjerte i skummet. Det er et arrangement, der tiltrækker både de kreative og dem, der vil konkurrere om at lave den bedste og flotteste kop kaffe.

Hvordan fungerer det?

En typisk kaffesmagning eller baristakursus varer mellem 1 og 2 timer. Men varigheden kan tilpasses efter behov. Samtidig kan de to kurser kombineres til ét samlet event.

Vi er fleksible, og det er vigtigt, at kaffeeventet passer netop til jeres ønsker.

Andreas Kirk fra ØNSK
Santos isabel

Hvem er ØNSK Kaffe?

ØNSK er et kaffefirma på Nørrebro i København, der importerer og rister kaffe direkte fra kaffebønderne i Nicaragua.

Hvert år besøger vi kaffebønderne og handler med dem direkte.
Dermed skærer vi de dyre mellemmænd ud, og sikrer at flere penge ender i kaffebondens hat.

Den tætte relation muliggør også, at vi kan arbejde med projekter på gårdene der sikrer en mere bæredygtig og grøn produktion af kaffe, der giver en kaffe af højeste kvalitet.

“Hyggelig og interessant kaffesmagning i. Det var meget autentisk at møde Fransisco og jer, høre hans og ØNSK’s historie og selvfølgelig smage kaffen.”

Lisa / 7N

“Tusind tak for en rigtig god kaffesmagning. Det var utrolig sjovt, at kunne smage forskel på den måde”

Malene / Juridisk fakultet

Tilmelding til kaffesmagning og/eller baristakursus

Det er nødvendigt at have en kaffeløsning hos ØNSK, for at vi kan udbyde et af vores kaffeevents. Efterspørgslen er stor, og det er en ekstra gode, som vi har valgt at tilbyde vores kaffekunder. Vi lever nemlig af at sælge kaffe.

Får I allerede jeres kaffe fra ØNSK, kan du udfylde formularen herunder, og vi kontakter dig.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad man som kunde får ud af en kaffeløsning hos ØNSK, er du velkommen til at kontakte os, og vi kan snakke om jeres ønsker og behov.

    Andreas Kirk ØNSK Kaffe

    Andreas Kirk Hedegaard
    Ejer