

Når kaffe er nyristet, indeholder den stadig de flygtige olier og aromastoffer, som giver dybde og kompleksitet i smagen. Vi anbefaler, at du maler bønnerne lige før du brygger. Så får du hele oplevelsen af friskhed, duft og smag. Opbevaring spiller også en stor rolle for friskheden: hold kaffen lufttæt og mørkt. Hver gang du åbner posen, får den frisk ilt, som fremskynder nedbrydningen af kaffens aroma og smag.
Risteri i København
Vi rister vores kaffe i eget risteri i Nordhavn, København, helt ude ved vandet. Her forvandler vi hver måned næsten 30 tons økologiske kaffebønner til friskristet kaffe.
Risteriet giver os fuld kontrol over hele processen, fra rå bønne til færdigt produkt, og sikrer en konsekvent kvalitet i hver eneste ristning.
Vi ser ristningen som en forlængelse af kaffebondens håndværk. Vores opgave er at fremhæve alt det arbejde, der allerede er lagt i kaffen på farmen og ikke skjule det bag en hård ristning. Derfor arbejder vi med nøje tilpassede risteprofiler til hver kaffetype, og vores kafferistere smager og tester løbende for at sikre, at hver kaffe får lov at vise sit fulde potentiale.


Kvalitet og økologi som baseline
Kvalitet er vigtigt, når vi skal vælge en kaffe. Vi handler udelukkende med af kaffe af specialty-grade, men for os handler kvalitet ikke kun om smag, men om respekt for råvaren og menneskene bag. Vi køber kun udelukkende økologisk arabica-kaffe dyrket i skyggen af træer og håndplukket, når bærrene er helt modne.
Det giver kaffe med en ren og kompleks smag, hvor du kan smage forskellen og mærke, at kvalitet og ansvar går hånd i hånd – kaffe der smager godt og gør godt.





