Privat

Silvio Sanchez – Lysristet kaffe

85,00 DKK290,00 DKK

En vinøs frugtbombe med delikat syre der leder tankerne hen på tropiske frugter og jordbær

Ryd
Om kaffen

En exceptionel natural-kaffe fra Silvio Sanchez produceret på hans gård Finca Santa Teresa del Mogoton.

En naturalkaffe opstår, når man tørrer kaffebærrene med frugtkødet uden på kaffebønnen i stedet for at afskalle og vaske den. Det giver en meget intens frugtighed og tilbageblivende syre, der giver associationer til rødvin og fermenteret frugt.

Vi har i samarbejde med Silvio arbejdet på en anarobisk fermentering af kaffen, hvor vi, lige efter plukning, pakker bærene ind i en lufttæt plastikindpakning. Her fermenterer de i 24 timer, før de lægges ud på de hævede senge for at tørre.

Silvio Sanchez

Land, region Nicaragua, La Union, San Fernando, Nueva Segovia
Højde 1.500-1.700 m.o.h.
Behandling Natural, Anaerobisk fermentering.
Tørret på afrikanske senge.
Sorter Arabica (Catuai, Catimor, Java)
Risteprofiler Lysristet
Historien bag Silvio Sanchez

En exceptionel natural-kaffe fra Silvio Sanchez produceret på hans gård Finca Santa Teresa del Mogoton.

En naturalkaffe opstår, når man tørrer kaffebærrene med frugtkødet uden på kaffebønnen i stedet for at afskalle og vaske den. Det giver en meget intens frugtighed og tilbageblivende syre, der giver associationer til rødvin og fermenteret frugt.

Vi har i samarbejde med Silvio arbejdet på en anarobisk fermentering af kaffen, hvor vi, lige efter plukning, pakker bærene ind i en lufttæt plastikindpakning. Her fermenterer de i 24 timer, før de lægges ud på de hævede senge for at tørre. Læs mere om Silvio og fermentering her.

Silvio sanchez
Silvio og andreas lysristet kaffe
Arbejdere hos silvio sanchez

På besøg hos Silvio Sanchez

Få et lille indblik i livet på Finca Santa Teresa del Mogoton, og hvorfor Silvios natural-kaffer er så unikke.

Andreas og Rasmus bliver sendt i kaffemarken for at hjælpe til med høsten. Hvem mon plukker flest kaffebær?