Privat

Rocket R 9V

76.250,00 kr.

Rocket R 9V er topmodellen i Rockets sortiment. Den er bygget på et kabinet af rustfrit stål, der indholder en multi-boiler-teknologi med to udvendige gruppehoveder, der har variabel trykprofil. Dette giver ualmindelig stor fleksibilitet i et utroligt smukt design.

Rockets espressomaskiner produceres i Italien ud fra traditionen “Fatta a Mano”, hvilket oversættes til “håndlavet”. Rockets lille gruppe af specialiserede håndværkere har en omhyggelig fokus på detaljen, og det ses i det smukke design og smages i koppen. Gang på gang producerer Rocket R 9V det perfekte skud espresso, som på maskinen kan forvandles til en lækker americano via varmtvandsudtaget eller til en cremet cappuccino ved hjælp af maskinens mælkesteamer.

En manuel espressomaskine er en gevinst på ethvert kontor, der kan finde ud af at betjene den. Det gælder i særdeleshed Rocket R 9V, som giver alle medarbejdere følelsen af at være en vaskeægte barista. Er man den type virksomhed, der ikke accepterer at gå på kompromis med kvalitet og elsker og respekterer håndværket omkring brygningen af god espressokaffe, er en Rocket en fantastisk kaffeløsning.

Der er dog nogle overvejelser, man bør gøre sig, før det endelige valg bliver truffet. Dem kan du blive klogere på gennem vores blogindlæg “Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret“. I afsnittet om manuelle espressomaskiner kan du læse op på fordele og ulemper, der er forbundet med en espressomaskine som din primære kaffekilde. Derudover indeholder indlægget en oversigt over nødvendigt tilbehør, man bør investere i.

Specifikationer (2 gruppe – kan også fås som 3-gruppe)

Kedelkapacitet 9,0 liter, 1,9 liter i hver kaffekedel.
Vægt 80 kg.
Størrelse b: 76,0 x h: 57,8 x d: 59 cm
Pumpe Permanente magnet volumetriske pumper
Udtag Ja, varmtvandsudtag fra kedel. Kan bruges til americano og te-vand.
Materiale Kabinet af blankpoleret stål AISI 304. (Kan være mat sort eller hvidt på forespørgsel)

Kedel lavet af rustfrit stål AISI 316L

Gruppehoved Udvendige gruppehoveder med varierende trykprofil.
Te-vand Ja, varmtvandshane til te-vand.
Strømforsyning 3 faset kraftstik.
Shot timer Ja
 Vandforsyning Fast vandtilslutning med vandbehandligssyystem.