Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

JURA GIGA W10

35.000,00 kr.

JURA GIGA W10 er en topmoderne fuldautomatisk espressomaskine, designet til mindre kontorer eller butikker, som gerne vil have mulighed for f.eks. to forskellige slags bønner, et hav af kaffedrikke lige fra den klassiske caffe latte og americano til cold brew og cold brew cappuccino. Jura Giga W10 er ideel til virksomheder, der ønsker at kunne brygge op til 50 kopper kaffe dagligt og måske endda have mulighed for nem betaling og administration via den innovative betalingsløsning Payment Connect (tilkøb).

Med den nyeste teknologi garanterer JURA GIGA W10 funktionalitet, sikker og effektiv drift samt fremragende resultater for alle kaffespecialiteter, både varme og kolde, med eller uden frisk mælk. Maskinen er udstyret med to elegant designede bønnebeholdere, der hver har en elektronisk justerbar keramisk kværn. Der er også to pumper og to termoblokke, som sikrer, at kaffespecialiteterne tilberedes i ægte baristakvalitet.

Maskinen mestrer også kunsten at opvarme og skumme mælk perfekt og skifter automatisk mellem mælke- og mælkeskumsfunktionerne. Forskellige bryggeprocesser som Cold Brew eller P.E.P. anvendes afhængigt af den valgte kaffespecialitet, hvilket sikrer optimal brygning af forskellige kaffedrikke.

Lav alt fra den klassiske caffe latte til cold brew cappuccino

Med JURA GIGA W10 kan du nyde en bred vifte af kaffespecialiteter, såsom cold brew coffee, cold brew americano, caffe latte, flat white eller cortado. Du kan tilpasse mælk og mælkeskum efter din smag og vælge mellem 10 forskellige kaffestyrker, fra mild til intens. Maskinen kan endda tilberede to kaffespecialiteter ad gangen. Temperaturen kan programmeres til tre forskellige indstillinger for at opnå præcis den ønskede varme.

Med JURA GIGA W10 får du en avanceret espressomaskine, der leverer enestående kaffeoplevelser og imponerer både kaffekendere og feinschmeckere. Denne maskine er den perfekte løsning til virksomheder, der ønsker at forkæle deres medarbejdere og/eller kunder med enestående kaffe af høj kvalitet.

Vedligeholdelse og rengøring

JURA GIGA W10 bruger Claris Pro Smart+ filter, der har en indbygget chip i bunden. Dette gør det let at skifte filteret, og maskinen registrerer automatisk, om den kører med et filter eller ej.

Med JURA GIGA W10 er den daglige rengøring af mælkesystemet ingen sag. Maskinen er udstyret med et rengøringsprogram til mælkedysen. Du skal blot fylde JURA Mælkerens Mini Tabs i den medfølgende beholder til mælkerens og trykke på displayet, der guider dig igennem processen. Maskinen vil selv udføre en effektiv rengøring af hele mælkesystemet. På den måde kan du sikre en optimal hygiejne og vedligeholdelse af maskinen med minimalt besvær.

Kapacitet 50 kopper om dagen
Vægt 18 kg.
Størrelse b: 32 x h: 49 x d: 49,6 cm
Touchscreen Ja, udstyret med Panorama touchpanel
Friskmælk Ja, kan lave mælkeskum og varmet mælk
Rensetid pr. dag 0-2 min.
Produkter Kaffe, espresso, ristretto, cappuccino, flat white, latte macchiato, café latte, kandebryg, cold brew, cold brew cappuccino m.fl.
Tevand Ja, der er separat varmtvandshane til tevand. 2 forskellige temperaturer til forskellige tetyper
Grumsudkast & vandtilslutning Nej. Vandtanksmodel (ikke mulighed for fast vandtilslutning)

 

Andet

Espresso kapsel

Det er næsten som at trylle, når man sætter kaffekapslen i maskinen, der derefter effektivt, [...]

Kaffe udstyr

Kaffevægt

Når det kommer til at brygge kaffe, er der meget udstyr, der er værd at [...]

Kaffe udstyr

Kaffemølle

En kaffemølle er et værktøj, der hjælper dig med at trylle kaffebønner til malet kaffe. [...]

Kaffe udstyr

Stempelkande

En stempelkande hjælper dig med at brygge stempelkaffe, der er en af de mest udbredte [...]

Espresso

Ratio

Ratio handler om forholdet mellem kaffe, du brygger og kaffe, du ender ud med i [...]

Espresso udstyr

Bajonet

En bajonet er endnu et uundværligt værktøj, du skal have i nærheden af dine hænder, [...]

Kaffeordbog

Cappuccino

Cappuccino er en fløjlsblød drøm, der bliver til virkelighed, når du slubrer den bløde mælkekaffe [...]

Andet

ØNSK is a Certified B Corporation. What’s next?

We are B Corp! 🎉 …but what does that mean, exactly? If you follow us [...]