Privat

Fetco filterbrygger CBS-2121 1,8 liter m. 2 varmeplader

4.995,00 kr.

Fetco CBS-2121 med en kapacitet på 1,8 liter kaffe er en særdeles god og stabil filterbrygger produceret og udviklet af amerikanske Fetco.

Kaffemaskinen fra Fetco har en simpel struktur, men består af rigtig gode materialer. Simpelheden går igen i betjeningen af maskinen, som foregår nemt via de kun tre knapper. Filterbryggeren har således en tænd/sluk-knap, en knap til maskinens varmeplade i bunden og en knap til maskinens varmeplade på toppen. Fetco filterbryggeren er derfor en enorm nem kaffemaskine at betjene.

Varmepladerne varmejusterer automatisk og tilpasser temperaturen for at optimere og bibeholde kaffens smag. De varmejusterende plader betyder samtidig, at det er en energibesparende maskine, som, modsat lignende maskiner på markedet, skruer ned for varmen, i takt med der er mindre kaffe tilbage på kanden.

Maskinen kan ligeledes brygge en halv kande kaffe, hvis behovet er derefter. Slut med kaffe- og vandspild.

Fetco filterbryggeren passer godt ind på kontorer, restauranter eller caféer, hvor der serveres kaffe over flere og mange omgange.
Fetco har et særligt brusehoved, som distribuerer vandets hældning ud over kaffen på en effektiv måde. Herved er det ikke blot midten af kaffetragten, der bliver væddet, men hele kaffen. Derved opnås en bedre ekstraktion på kaffen, som er gavnligt for kaffens endelige smag.

Fetco CBS-2121 kan fås med glaskande eller med termokande. Vi anbefaler at købe termokande, da de holder bedre på kaffens aroma, hvorimod smagsnuacnerne kan forsvinde på glaskanderne.

Specifikationer

Kapacitet 1,8 liter. 2 varmeplader så to kander kan holdes varme samtidigt.

7 bryg pr. time. Én gang bryg tager 5 minutter med færdigdryp.

Vægt 10,4 kg.
Størrelse b: 19,4 x h: 48,3 x d: 47 cm
Dosering 100-115g pr. 1,8 liter.
Strømforsyning 230 V | 8,6 A
 Vandforsyning Vandtank med manuel påfyld. Kan dog købes med fast vandtilslutning.