Fri-Fragt-Fredag!

Gratis fragt på alle ordrer hele dagen!

Privat

FETCO CBS-2131XTS

15.000,00 kr.

CBS-2131XTS er en god løsning i selvbetjeningsmiljøer som caféer, restauranter og kontorer. Kaffemaskinen er let at programmere ved brug af touchskærmen. Bryggeren er udstyret med en Casading Spray Dome som let distribuerer kaffen og sørger for at ikke kun det centrale i filterkurven vædes.

CSD’en er med at at eliminere kalkophobning fra sprøjtehovedet som oftes kræver et servicekald ved andre maskiner. Særligt når vi taler i hovedstadsområdet, hvor kalkindholdet i vandet er meget højt.

Med Fetco CBS 2131 XTS filterbrygger, har du alle forudsætninger for at lave en eminent kop filterkaffe i større batches.

Filterbryggeren fra Fetco har en række indstillingsmuligheder:

 • Samlet bryggetid:
  Bryggetiden kan programmeres alt efter, hvad du efterspørger smagsmæssigt. Den kan eksempelvist være ned til 4 minutter, hvis du gerne vil have en kort gennemløbstid, hvor syre og frugtighed vil fremhæves.
  Omvendt kan du også lave en ekstra lang bryggetid, hvor fylde og kraftighed fremhæves.
  Vores normale indstilling på denne brygger; Fetco CBS-2131XTS filterbrygger vil normalt være omkring 7 minutter og 30 sekunder.
 • Bryggetemperaturen kan indstilles således den går fra tæt kogende 99 grader og ned mod køligere temperature i 80'erne. Herved har du endnu en variabel, som betyder meget for kaffens endelige smag.
 • Indstilling af bloom pour
  Bloom pour 
  refererer til det første vand der hældes over kaffen. Typisk er det en lille smule (10% af samlede bryggemængde), som hældes ud over. Bloom pouret er med til at definere kaffens profil. Hvis du har et stort bloom pour kan du præge kaffen i en mere syrlig og frugtig retning. Hvis du har et lille bloom pour, vil du præge retning mod mere sødme og fylde.
 • Hældeforsinkelsen refererer til tiden mellem afslutningen af bryggecyklussen og oplåsningen af filterkurven. Ved hjælp af disse variabler beregner softwaren, hvor meget vand der skal bruges til pre-wet/bloom pour og brygning. Den samlede brygtid opdeles digitalt i flere cyklusser.
 • Programmerbar bryggevolumen.
  Med denne funktion kan du programmere forskellige programmer, således at du kun brygger så meget du har brug for. Det kan være rigtig smart, hvis du er langt henne på dagen og ikke har brug for en fuld kande.

Specifikationer

Kapacitet 3,6 liter og 21,6 liter i timen. 150 kopper i timen. (240 ml.)
Vægt 12 kg.
Størrelse b: 29,8 x h: 65,4 x d: 51,7 cm
Dosering 180-230gz pr. 3,6 liter.
Strømforsyning 230 V | 10,9-19,7 A | 1 fase
 Vandforsyning Fast vandtilslutning med blødgøringssanlæg
 Programmerbar Ja, programmerbar bryggetid

Ja, programmerbar bryggetemperatur

Ja, programmerbar bloom pour

Ja, programmerbar hældeforsinkelse

Ja, programmerbar bryggevolumen (eksempelvis kvart kande, halv kande og fuld kande)