Privat

Eureka ZENITH 65 E HS elektronisk kaffekværn

6.400,00 kr.

Eurekas ZENITH 65 E HS er en effektiv og pålidelig elektronisk kaffekværn til seriøse kaffeelskere og -entusiaster. Kaffekværnen er udstyret med en burr-kværn på 65mm i hærdet stål, som let kan indstilles til præcist den grovhed, du foretrækker ved hjælp af Eurekas patenterede trinløse kværnregulering, som du finder på kaffekværnens top.

ZENITH 65 E HS har en stor bønnebeholder med plads til 1,4 kilo hele kaffebønner, og så er den særdeles velegnet til at kværne kaffen fint til espresso. Med Eurekas ACE-system undgås både statisk elektricitet og klumper i din fintkværnede kaffe, så du får ensartede resultater, som er lette at arbejde med. Kværnen arbejder håndfrit takket været den smarte “Hands-Free Fork”, som kan justeres til alle typer af kaffefiltre.

Med Eurekas Blow Up System går ikke så meget som ét gram kaffe tabt i kværnprocessen. Systemet fungerer sådan, at al den kværnede kaffe blæses ud i filteret, så intet bliver inde i kværnen, hvilket gør det let at måle kaffen nøjagtigt op og at rengøre kværnen efter brug. Kværnen arbejder hurtigt og kværner op til 3,7 gram kaffe i sekundet så let som ingenting. Det eneste, du skal gøre, er at vælge mellem single eller double shot på det brugervenlige display, indstille kaffens grovhed og trykke start. Voilá