Her er vores bud på 3 fede kaffemaskiner til caféen

Skal du til at starte en café og er i den forbindelse på jagt efter den perfekte kaffeløsning, kan det være overvældende at navigere rundt i den jungle, der findes af forskellige kaffeløsninger. Eller er du på udkig efter en opdatering af den gamle kaffeløsning, da den ikke længere dækker jeres behov? Så kommer vi her med vores bud på 3 fede brands og kaffemaskiner til caféen.

La Marzocco espressomaskine

La Marzocco er for nogle espressomaskinernes svar på en Ferrari og derfor en ægte klassiker på caféer. La Marzocco er kendt for deres høje kvalitet, innovation og fremragende håndværk. Espressomaskiner fra La Marzocco er pålidelige og holdbare, hvilket netop gør dem til det oplagte valg til en café. Ydermere har kaffemaskinerne et klassisk italiensk design, som vil pryde enhver café.

La Marzocco har det, man kalder duo boilers, som sikrer stabilt tryk, selv når du steamer mælk og brygger et espressoshot samtidig. I modsætning til en maskine med blot én kedel bliver trykket fordelt mellem de to opgaver, og derfor sikre det stabilt tryk på dit espressoshot.

En La Marzocco opretholder den optimale temperatur og tryk, der kræves for at få den bedste smag og aroma fra kaffebønnerne. For at kunne servere en god kop kaffe for dine kunder, kræver det mere end blot en kaffemaskine af høj kvalitet. Det er også afgørende at bruge kaffebønner af god kvalitet. Resultatet af den kaffe, du ender med i din kop, kan simpelthen ikke blive bedre end de kaffebønner du benytter – uanset hvor fremragende din kaffemaskine er.

Kaffemaskine-til-cafe-LaMarzocco-espressomaskine
Kaffemaskine-til-cafe-latte-espresso-LaMarzocco-espresssomaskine
Kaffemaskine-til-cafe-Cafina-espressomaskine
Kaffemaskine-Cafina-2grp.-espressomaskine-cafe
Kaffemaskine-cafe-Cafina-1grp.-espressomaskine-til-cafe

Cafina espressomaskine

Vil du tilbyde dine gæster en luksuriøs barista-oplevelse hver gang? Så kan en Cafina Life High Cup være det rette valg for dig. Denne kaffemaskine fås både med 1 gruppe eller 2 grupper, så du kan vælge hvad der passer bedst til din cafe.

Cafina er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed. Maskinerne er bygget til at holde og brygger kaffe på et konsekvent professionelt niveau. En Cafina Life High Cup med to grupper, giver dig mulighed for at håndtere flere ordrer på samme tid og øger produktiviteten og hastigheden på din café, da du kan betjene flere kunder ad gangen.

Med auto steam-funktionen, som der findes på både 1 gruppe og 2 grupper, kan dine baristaer nemt opnå den ønskede tekstur og temperatur på mælken hver gang uden behov for meget indgriben fra deres side. Dette sikrer ensartethed og minimerer risikoen for fejl.

Hvis du vælger denne kaffemaskine til din cafe, sikrer du dine kunder en førsteklasses oplevelse, forudsat at du også bruger kaffebønner af høj kvalitet.

Fetco filterkaffemaskine

Ønsker du øget fleksibilitet og ikke mindst kapacitet i din café, er en filterkaffemaskine et rigtig godt valg. Med en Fetco kaffemaskine har du mulighed for at præsentere dine kunder for en anderledes smagsoplevelse. Filterkaffe kan faktisk tilbyde den reneste form for kaffe, da denne bryggemetode lader de fine nuancer komme til deres ret. Selvfølgelig er det på denne kaffemaskine også forudsat at du bruger kaffebønner af høj kvalitet.

Filterkaffe kan have fået et ry for at være “jordemoderkaffe“, hvilket kan ske, hvis kaffen står for længe på en varmeplade og derfor bliver sur og bitter i smagen. Vi anbefaler derfor, at du bruger gode kaffekander, som holder kaffen varm, uden at det går ud over kaffens smag.

En kaffemaskine fra Fetco er et glimrende supplement til fx en manuel espressomaskineDen giver dig mulighed for hurtigt at servere flere kopper sort kaffe af høj kvalitet, hvilket ikke er lige så praktisk med en manuel espressomaskine, fx når du skal lave en Americano. Udover at imødekomme gæster, der ønsker en kop sort kaffe, kan du med en Fetco CBS-2131XTS også brygge store mængder kaffe hurtigt – op til 3,6 liter ad gangen. Dette gør filterkaffe til et fremragende valg, når det handler om at servere hurtig, men god to-go kaffe.

Kaffemaskiner-erhverv-cafe-Fetco-filterkaffe
Fetco-filterkaffe-kaffemaskine-cafe-erhverv

Læs også vores store HORECA-guide

Denne guide giver dig et overblik over forskellige kaffemaskiner og kaffeløsninger specifikt til HORECA. Bliv klogere på fordele og ulemper ved de forskellige typer af kaffeløsninger til hoteller, restauranter og caféer.

Stort udvalg af kaffemaskiner til café og restaurant, kontor m.m.

Skal vi tage en snak om, hvordan en kaffeløsning til din café kunne se ud?

Andreas Kirk fra ØNSK

Andreas Kirk
Partner | Erhvervsløsninger

+45 61 31 66 87

andreas@onsk.dk

  Kaffe til erhverv

  Se nogle af vores populære kaffevarianter til caféen.

  Café de Alturas
  80,00 kr.230,00 kr.
  Corcasan
  Kuska
  80,00 kr.230,00 kr.
  José Espinoza
  95,00 kr.340,00 kr.
  El Palto
  Corcasan
  80,00 kr.230,00 kr.
  Corcasan
  80,00 kr.230,00 kr.
  Cesar Sampertegui
  95,00 kr.340,00 kr.