Fodboldsponsor for Corcasan

Siden 2020 har vi sponsoreret den lokale fodboldklub i byen, hvor Corcasan-kooperativet ligger. Det betyder, at de har mulighed for at deltage i fodboldligaen, og at der er holdtrøjer til alle spillerne. Vi regner med på sigt at opstarte flere hold med spillere af begge køn.

I en tid hvor mange unge fravælger landbrugsfaget og flytter til byerne, synes vi, at det er vigtigt at støtte op om sociale initiativer, der styrker sammenholdet ude i landområderne, hvor kaffebønderne bor.

Det er vores håb, at vi på den måde kan være med til at gøre det mere attraktivt for de yngre generationer at blive boende i landområderne.

Kaffe med CSR-Fodboldsponsor-udviklingsprojekt-Corcasan-ØNSK
Læs om vores bæredygtighedsprincipper

Fodbold som samlingspunkt

Projekter som dette i Corcasan vil næppe sikre fremtidens generation af kaffefarmere, men vi tror på, at det i kombination med andre initiativer kan være med til at modvirke den triste tendens, hvor flere og flere unge fraflytter kaffegårdene og vælger en anden levevej.

OG så elsker vi projektet, fordi vi også elsker at spille fodbold. Faktisk er det en af de ting, vi ofte laver sammen med kaffebønderne.

Se vores udvalg af kaffe fra Corcasan