package-hvid

Hurtig levering

Friskristet-kaffe-hvid

Friskristet

green-earth-hvid

Bæredygtigt

Økologisk kaffe

Økologisk kaffe og økologiske kaffekapsler

Hos ØNSK er der mulighed for at få hele økologiske kaffebønner, formalet økologisk kaffe og økologiske kaffekapsler leveret lige til døren. Kaffeposerne fås i størrelser på 250 g, 500 g og 1 kg,, og vores kaffekapsler kommer i pakker af 10 eller 100 stk.

Mellemristet økologisk kaffe

Vores mellemristede kaffe er ristet lidt lysere end traditionel kaffe. Da kaffen består af højere kvalitet, indeholder den også flere og finere smage, der er værd at accentuere og fremhæve. Kaffe af lavere kvalitet ristes typisk mørkere for at dække over de bismage, der er uønskværdige at få med ned i koppen. Med ØNSKs økologiske kaffe får du en mellemrist, der er perfekt til pour-over, traditionel filterkaffe og aeropress. 

Espresso eller mørkristet økologisk kaffe

Vores mørkeste rist kalder vi mørkristet kaffe. De økologiske varianter inkluderer Corcasan, Café de Alturas og Leonel Valladares. Sidstnævnte er en kaffe, der passer godt til en klassisk espresso eller en lækker cortado, hvor der ikke er for meget mælk i, og kaffens frugtige og sødmefulde smagsnuancer får plads. Derimod passer Corcasan og Café de Alturas begge to til mælkefyldte kaffer, såsom cappuccino og caffè latte, da de rummer en dybere smag af mørk chokolade og nødder.

Kaffekapsler til nespresso

Vores kaffekapsler passer i din Nespressomaskine og indeholder økologisk kaffe. Det er rene kaffekapsler forstået på den måde, at de er genanvendelige og produceret bæredygtigt. Vælg mellem de klassiske varianter lungo og espresso, og smid blot den brugte kaffekapsel i restaffaldet, hvis ikke din kommune tilbyder muligheden for industriel kompostering. De bæredygtige kaffekapsler består af plantemateriale, der er bionedbrydelig. Det gør vores genanvendelige kaffekapsler til det bedste alternativ og det mere miljøvenlige valg fremfor de klassiske kapsler af plastik eller aluminium.