Kaffekapsler til Nespresso® på abonnement

Fra kun 159,- inkl. fragt.

Bionedbrydelige kaffekapsler - ønsk kaffe

BIONEDBRYDELIGE KAFFEKAPSLER KOMPATIBLE MED NESPRESSO®
Vores kaffekapsler er bionedbrydelige og kan komposteres. Selve kapslen er lavet på et plantebaseret materiale, og produceret på vind-, vand og solenergi.

ØKOLOGI
Alle vores kaffekapsler indeholder økologisk kaffe og er dyrket med respekt for naturen og dyreliv.
I ØNSK har vi lavet give-back projekter til kaffebønderne, der styrker den grønne produktion.

ØKO@2x
Kaffekapsel abonnement uden binding - ønsk kaffe

INGEN BINDING
Når du tilmelder dig dit abonnement på kapsler kan du altid framelde dig. Nemt og simpelt.

RISTET I DANMARK
Alt vores kaffe er ristet på mikroristeri i København.
På den måde sikrer vi optimale risteforhold og en frisk kaffe.

free-delivery

GRATIS LEVERING TIL DØREN
Et kaffeabonnement skal være nemt, og derfor leverer vi din kaffe til døren hver måned.

Hvor meget kan du drikke?

Mix pakken

40 Mix kapsler

Består af:

10 x Leonel Lungo Kapsler
10 x Leonel Espresso Kapsler
10 x Corcassan Lungo Kapsler
10 x Corcassan Espresso Kapsler

80 Mix kapsler

Består af: 

20 x Leonel Lungo Kapsler
20 x Leonel Espresso Kapsler
20 x Corcassan Lungo Kapsler
20 x Corcassan Espresso Kapsler

120 Mix kapsler

Består af:

30 x Leonel Lungo Kapsler
30 x Leonel Espresso Kapsler
30 x Corcassan Lungo Kapsler
30 x Corcassan Espresso Kapsler

Lungo pakken

40 Lungo kapsler

Består af:

20 x Leonel Lungo Kapsler
20 x Corcassan Lungo Kapsler

80 Lungo kapsler

Består af: 

40 x Leonel Lungo Kapsler
40 x Corcassan Lungo Kapsler

120 Lungo kapsler

Består af:

60 x Leonel Lungo Kapsler
60 x Corcassan Lungo Kapsler

Espresso pakken

40 Espresso kapsler

Består af:

20 x Leonel Espresso Kapsler
20 x Corcassan Espresso Kapsler

80 Espresso kapsler

Består af: 

40 x Leonel Espresso Kapsler
40 x Corcassan Espresso Kapsler

120 Espresso kapsler

Består af:

60 x Leonel Espresso Kapsler
60 x Corcassan Espresso Kapsler

“Jeg kan varmt anbefale Ønsk kaffekapsler. Deres kaffe smager og dufter rigtig godt! Jeg er vild med hele konceptet bag Ønsk, deres kaffekapsler er endda bionedbrydelige og kaffen er økologisk.
Ikke sidste gang jeg drikker Ønsk kaffe.”

Oliver

“Rigtig god kaffe – og fedt at de tænker på miljøet med bionedbrydelig emballage”

Rasmus K.

“Super god premium kaffe med vanvittig god service fra medarbejderne. Derudover er kaffen lavet under ordentlige forhold, hvilket betyder rigtig meget for mig. :-)”

Poomika K.

Bionedbrydelige kaffekapsler

Kaffekapslerne er bionedbrydelige. Det vil sige, at de er lavet af et plantebaseret materiale som er komposterbart. Kapslerne er produceret på vind-, vand- og solenergi og de indeholder kun naturlige råmaterialer – herunder selvfølgelig vores økologiske kaffe.

DIREKTE HANDEL
Alt vores kaffe er handlet direkte med kaffedyrkerne Leonel & Corcasan.
Det betyder, at flere penge går til de hårdtarbejde landmænd- og kvinder, fremfor mellemmænd.

Farmer Fill test
coffee cup fille


SPECIALTY KAFFE
Kaffen i kaffekapslerne er kvalitetskaffe der stammer fra de bedste kafferegioner i Nicaragua. Kaffen er tørret på hævede senge for at sikre en god kvalitet.

Få danskristet kaffe til døren hver måned

Forkæl dig selv med en god kop kaffe produceret med respekt for mennesker og natur.

Ofte stillede spørgsmål om kaffekapslerne

Vores espresso-kapsler består af fintmalet kaffe, som er mørkristet. En espresso kapsel er lavet til at passe til den lille knap på nespresso maskinen. En espresso er en særlig stærk kaffe og giver en intens og aromafyldt kaffeoplevelse. Nespressomaskiner er forudindstillet til at brygge 25 ml væske når der trykkes på den knappen med den lille kop kaffe.

Hvis du er til mælkebaserede kaffedrikke som latte, cappuccino og flat white, så er det ideelt at bruge espresso-kapsler, da det giver den rette ratio mellem espresso og varm mælk.

Lungo kapsler er lavet til sort kaffe. Kaffen i vores lungo-kapsler er af lidt grovere formaling, således at vand får en hurtigere gennemløbstid. Kaffen i lungo-kapslerne er ristet en anelse lysere end vores espressovarianter for at få en mere rund og afbalanceret smag, hvor også frugtige undertoner fremhæves.

Du bør vælge en Lungo-kapsel, hvis du godt kan lide almindeig sort kaffe eller hvis du kan lide sort kaffe toppet med lidt mælk.

Vores lungo-kapsler får tit ros for faktisk at smage af kaffe og ikke bare af “kapsel”.

Vores kaffekapsel abonnement består af både Lungo kaffekapsler og Espresso kaffekapsler.

Alle vores kaffekapsler er bionedbrydelige og komposterbare. Selve kapslen er produceret på vind-, vand- og solenergi, og er derudover lavet på et plantebaseret materiale.

De har certificeringen TÜV Austria for industriel kompost. Det betyder at kapslen kan komposteres i industriel kompost. Det afhænger af din kommunes affaldshåndtering og forbrænding, hvorvidt de har infrastrukturen til at håndtere emballage beregnet til industriel kompost. Spørg på din lokale genbrugsplads.

Hvis ikke de har infrastruktur til industriel kompost, skal de brugte kaffekapsler sorteres til restaffald. På trods af, at kaffekapslerne ikke ender i en kompost, når de ryger til restaffald, så er selve forbrændingen Co2-neutral da selve kapslen er baseret på et plantemateriale, der har optaget Co2 i sin tilvækst. Derved er miljø aftrykket lavere set i forhold til plastik- eller aluminiumskapsler.

Kaffen i alle vores kaffekapsler er økologisk og kommer fra Nicaragua. Kaffen er økologisk certificeret af Mayacert og Ø-mærket som forvaltes af den danske fødevarestyrelse. Konventionelt dyrket kaffe har et højt pesticidindhold, som er dårligt for vores sundhed. Ligeledes kan det kontaminere det lokale drikkevand for dyr såvel som mennesker. Derfor indeholder alle ØNSKs kaffekapsler kun økologisk kaffe.

Vores kaffe fra Leonel er produceret med stor biodiversitet og med respekt for den omkringliggende natur, hvor dyre- og vandliv skal bevares. En stor drivkraft for Leonel er at efterlade en bedre verden til sine børn. Som Leonel selv siger det. “Hvis vi ikke gør det, så svigter vi hinanden. Vi er nødt til at passe på Moder Natur”. 

Det samme kan man sige om den økologiske kaffe fra kooperativet Corcasan. Kaffen deri stammer fra 218 familieejede gårde der er medlem af Corcasan. Fælles for alle gårdene er, at de er økologiske og hverken bruger sprøjtemidler eller kunstgødning.

ØNSKs kaffekapsler er kompatible til Nespresso®-maskiner. Kapslerne fungerer ikke til Dolce Gusto® eller Tassimo®. 

Vi har testet vores bionedbrydelige kaffekapsler på 9 af de mest udbredte Nespresso®-maskiner. Det har vi gjort for at sikre, at kapslerne ikke sætter sig fast i maskinen, og for at sikre at kaffen gennemstrømmer tilfredsstillende.

Vores kapselabonnement er altid med levering til døren. Vi sender kapselabonnementet med DAO, som leverer pakken mens du sover.

I jagten på den perfekte kaffeoplevelse, kan du skrue på nogle parametre, som gør du kaffebryg bedre. Vi har listet 4 tips, som kan gøre din kaffekapsel-oplevelse bedre.

 1. Indstilling af kopstørrelse
  1. Tænd din maskine og fyld filtreret vand på din vandtank.
  2. Indsæt en kaffekapsel i maskinen.
  3. Tryk på den knap (espresso eller lungo), som du gerne vil indstille
  4. Hold knappen inde indtil du har den mængde du ønsker


    Vi anbefaler at brygge en espresso på 10 sekunder, tilsvarende 22 milliliter.

    Vi anbefaler at brygge vores lungo-kapsler på 30 sekunder, tilsvarende 80 milliliter.

Den bryggede kaffe består af 90% vand. Derfor betyder kvaliteten af vandet selvfølgelig også noget for smagen. Faktisk overraskende meget. I Danmark har vi meget kalk i vandet, og det tærer hårdt på din maskine samt nedsætter de fine aromaer kaffen har. Særligt de frugtige undertoner er meget skrøbelige for kalk.Vi anbefaler en filtreringskande (link til BWT kande), som tager kalk ud af vandet og tilfører magnesium, for at få den optimale vand til aromafyldt brygning.

Et godt tip til at få en bedre smag, er ved at skylle noget vand igennem maskinen ved at trykke på en af bryggeknapperne inden du isætter kaffekapslen.

Herved vil du skylle kafferester ud, der sidder i bryggehovedet og rørene. Når kafferesterne og dens olier sidder i maskinen længe, vil du få en nogle bitre smage, som ikke er særligt ønskværdige. 

Du bør afkalke din maskine engang hver 2-3 måned. Du kan se at det er tid ved at smagen bliver flad eller at den ikke brygger ved stabil temperatur. 


Sådan gør du:

 1. fyld vandtanken med afkalkningsvæske, eller en en eddikeblanding bestående af: 

1 del husholdningseddike

1 del vand
Lav i alt 500 ml eddikeblanding.

 1. Tænd din maskine
 2. Tøm drypbakke.

 3. Stil en stor beholder under bryggehovedet.

 4. Igangsæt afkalkning.
  1. Hold espresso-knappen og lungo-knappen nede på samme tid i 3 sekunder

2. De to knapper vil begynde at blinke. Tryk derefter på lungoknappen og afkalkningnen vil begynde.

3. Når afkalkningsvæsken er løbet igennem, brug igen samme væske og fyld på vandtanken – og kør da samme program igennem igen. 

4. Rensning
Fyld vandtanken op med friskt vand, og kør et afkalkningsprogram på samme måde som før.  

5. Afslut afkalkningsprogram ved at trykke på de to knapper i 3 sekunder. 


Det var det. Så er din maskine afkalket og klar til at give dig en god friskbrygget kop kaffen.

Alt vores kaffe håndristet på en af de bedste og mest anerkendte kafferistere på markedet – nemlig en Loring. Ved at riste kaffen i København har vi mulighed for at tilbyde en kaffekapsel med en forholdsvis friskristet kaffe. Og netop hvor friskristet kaffen er, betyder rigtig meget for smagen vi får ud, da kaffe er fordærveligt produkt. Derfor indikerer vi altid ristedatoen på vores kapselæsker så du kan se, hvornår kaffen er blevet ristet.

I jagten på den perfekte kaffeoplevelse, kan du skrue på nogle parametre, som gør du kaffebryg bedre. Vi har listet 4 tips, som kan gøre din kaffekapsel-oplevelse bedre.

1. Indstilling af kopstørrelse

  • Tænd din maskine og fyld filtreret vand på din vandtank.
  • Indsæt en kaffekapsel i maskinen.
  • Tryk på den knap (espresso eller lungo), som du gerne vil indstille
  • Hold knappen inde indtil du har den mængde du ønsker

Vi anbefaler at brygge en espresso på 10 sekunder, tilsvarende 22 milliliter.

Vi anbefaler at brygge vores lungo-kapsler på 30 sekunder, tilsvarende 80 milliliter.

2. Brug frisk og filtreret vand

Den bryggede kaffe består af 90% vand. Derfor betyder kvaliteten af vandet selvfølgelig også noget for smagen. Faktisk overraskende meget. I Danmark har vi meget kalk i vandet, og det tærer hårdt på din maskine samt nedsætter de fine aromaer kaffen har. Særligt de frugtige undertoner er meget skrøbelige for kalk.
Vi anbefaler en filtreringskande (link til BWT kande), som tager kalk ud af vandet og tilfører magnesium, for at få den optimale vand til aromafyldt brygning. 

3. Skyl vand igennem før du sætter kapslen i maskinen.

Et godt tip til at få en bedre smag, er ved at skylle noget vand igennem maskinen ved at trykke på en af bryggeknapperne inden du isætter kaffekapslen. Herved vil du skylle kafferester ud, der sidder i bryggehovedet og rørene. Når kafferesterne og dens olier sidder i maskinen længe, vil du få en nogle bitre smage, som ikke er særligt ønskværdige. 

4. Afkalk din maskine

Du bør afkalke din maskine engang hver 2-3 måned. Du kan se at det er tid ved at smagen bliver flad eller at den ikke brygger ved stabil temperatur. 


Sådan gør du:

 1. fyld vandtanken med afkalkningsvæske, eller en en eddikeblanding bestående af: 
 • 1 del husholdningseddike
 • 1 del vand
 • Lav i alt 500 ml eddikeblanding. 
 1. Tænd din maskine
 2. Tøm drypbakke
 3. Stil en stor beholder under bryggehovedet
 4. Igangsæt afkalkning
  1. Hold espresso-knappen og lungo-knappen nede på samme tid i 3 sekunder
 1. De to knapper vil begynde at blinke. Tryk derefter på lungoknappen og afkalkningnen vil begynde.
 2. Når afkalkningsvæsken er løbet igennem, brug igen samme væske og fyld på vandtanken – og kør da samme program igennem igen. 
 3. Rensning
  Fyld vandtanken op med friskt vand, og kør et afkalkningsprogram på samme måde som før.  

5. Afslut afkalkningsprogram ved at trykke på de to knapper i 3 sekunder.

Det var det. Så er din maskine afkalket og klar til at give dig en god friskbrygget kop kaffen.

Vores kaffekapsler på abonnement er uden binding. Det betyder at du når som helst kan afmelde dit kaffeabonnement inde på Min Konto.
Du kan ligeledes opjustere eller nedjustere din abonnementsplan, hvis du gerne vil modtage flere kaffekaplser på abonnement, eller hvis du vil have færre kaffekapsler på abonnement.

Smag på kaffekapsler er meget subjektivt, men vi får ofte ros for vores kaffekapslers smag, og at de er de bedste kaffekapsler nogen har smagt. Tit er vores feedback af kaffen ikke smagen som bitter og så meget af kapsel, men faktisk af almindelig kaffe, som var det brygget på espressomaskine.

Nogle af grundene til vores kaffekapsler smager godt skyldes: 

 • Vi køber specialkaffe
 • Vi håndrister vores kaffe i københavn, således at kaffekapslerne er forholdvist friskristede
 • Kaffen er økologisk – det får nødvendigvis ikke kaffen til at smage bedre, men det bilder vi os faktisk ind, da økologi og komposterbare kapsler giver en god smag i munden