Kaffekapsler til Nespresso® på abonnement

Fra kun 160,- inkl. fragt.

Bionedbrydelige kaffekapsler på abonnement - ønsk kaffe

BIONEDBRYDELIGE KAFFEKAPSLER KOMPATIBLE MED NESPRESSO®
Vores kaffekapsler er bionedbrydelige og kan komposteres. Selve kapslen er lavet på plantebaseret materiale og produceret på vind-, vand og solenergi.

ØKOLOGI OG BIODIVERSITET
Alle vores kaffekapsler indeholder økologisk kaffe og er dyrket med respekt for naturen og dyreliv.
I ØNSK har vi lavet give-back projekter til kaffebønderne, der styrker den grønne produktion.

Økologiske kaffekapsler på abonnement - ønsk kaffe
Kaffekapsel abonnement uden binding - ønsk kaffe

INGEN BINDING
Når du tilmelder dig et kapselabonnement, kan du altid framelde dig. Nemt og simpelt.

Friskristede kaffebønner på abonnement - kaffekapsel abonnement

RISTET I DANMARK
Vores kaffe er ristet på mikroristeri i København.
På den måde sikrer vi optimale risteforhold og en frisk kaffe.

Kaffekapsler abonnement fri fragt og gratis levering

GRATIS LEVERING TIL DØREN
Et kaffekapsel abonnement skal være nemt, og derfor leverer vi din kaffe til døren hver måned.

Vælg den rigtige pakke:

Lungo- og espressopakker

40 Mix kapsler

Består af:

10 x Leonel Lungo Kapsler
10 x Leonel Espresso Kapsler
10 x Corcasan Lungo Kapsler
10 x Corcasan Espresso Kapsler

 • Tilmeld nu

80 Mix kapsler

Består af: 

20 x Leonel Lungo Kapsler
20 x Leonel Espresso Kapsler
20 x Corcasan Lungo Kapsler
20 x Corcasan Espresso Kapsler

 • Tilmeld nu

120 Mix kapsler

Består af:

30 x Leonel Lungo Kapsler
30 x Leonel Espresso Kapsler
30 x Corcasan Lungo Kapsler
30 x Corcasan Espresso Kapsler

 • Tilmeld nu

Lungopakker

40 Lungo kapsler

Består af:

20 x Leonel Lungo Kapsler
20 x Corcasan Lungo Kapsler

 • Tilmeld nu

80 Lungo kapsler

Består af: 

40 x Leonel Lungo Kapsler
40 x Corcasan Lungo Kapsler

 • Tilmeld nu

120 Lungo kapsler

Består af:

60 x Leonel Lungo Kapsler
60 x Corcasan Lungo Kapsler

 • Tilmeld nu

Espressopakker

40 Espresso kapsler

Består af:

20 x Leonel Espresso Kapsler
20 x Corcasan Espresso Kapsler

 • Tilmeld nu

80 Espresso kapsler

Består af: 

40 x Leonel Espresso Kapsler
40 x Corcasan Espresso Kapsler

 • Tilmeld nu

120 Espresso kapsler

Består af:

60 x Leonel Espresso Kapsler
60 x Corcasan Espresso Kapsler

 • Tilmeld nu

“Jeg kan varmt anbefale Ønsk kaffekapsler. Deres kaffe smager og dufter rigtig godt! Jeg er vild med hele konceptet bag Ønsk, deres kaffekapsler er endda bionedbrydelige og kaffen er økologisk.
Ikke sidste gang jeg drikker Ønsk kaffe.”

Oliver

Femstjernet rating fra trustpilot i grøn farve med hvide stjerner

“Rigtig god kaffe – og fedt at de tænker på miljøet med bionedbrydelig emballage”

Rasmus K.

Femstjernet rating fra trustpilot i grøn farve med hvide stjerner

“Super god kaffe med vanvittig god service fra medarbejderne. Derudover er kaffen lavet under ordentlige forhold, hvilket betyder rigtig meget for mig. Kommer til at have mit kaffekapsel abonnement længe :-)”

Poomika K.

Femstjernet rating fra trustpilot i grøn farve med hvide stjerner

Bionedbrydelige kapsler til Nespresso®

Kaffekapslerne er bionedbrydelige. Det vil sige, de er lavet på et plantebaseret materiale, som er komposterbart. Kapslerne er produceret på vind-, vand- og solenergi, og de indeholder kun naturlige råmaterialer herunder selvfølgelig vores økologiske kaffe.

DIREKTE HANDEL
Vores kaffe er handlet direkte med kaffedyrkere som Leonel & Corcasan. Det betyder, at pengene udelukkende går til de hårdtarbejdende kaffebønder i stedet for spekulerende mellemmænd.

Kaffen i kaffekapslen er handlet direkte med kaffebonden
Kaffekapsel abonnement - god kaffekapsel


SPECIALKAFFE
Kaffen i kaffekapslerne er kvalitetskaffe, der stammer fra de bedste kafferegioner i Nicaragua. Kaffen er tørret på hævede senge for at sikre en god kvalitet.

Få danskristet kaffe til døren hver måned

Forkæl dig selv med en bionedbrydelige kaffekapsler, der er produceret med respekt for mennesker og natur.
Dine første kapsler sendes med det samme, og fremover vil du modtage dit kapselabonnement samme dag hver måned. Nemt og bekvemt.

Kaffekapsler på abonnement

De økologiske og bæredygtige kaffekapsler fra ØNSK er skabt til kapselmaskiner af mærket Nespresso®. De kommer i tre forskellige abonnementsvarianter, som fås i tre forskellige størrelser – Der findes således både en størrelse til den enlige og moderate kaffedrikker og til bofællesskabet, hvor nespressomaskinen sjældent står stille. Derfor er der rig mulighed for at få et kapselabonnement, der matcher lige netop dine eller jeres behov.

Med et kaffekapselabonnement skal du ikke bekymre dig om at huske at skrive kaffekapsler på dosmersedlen. Du får en fast leverancen lige til døren hver måned, og med i abonnementet følger der fri fragt, så der er intet at spare ved at slæbe hjem fra butikken længere.

Vi bruger vores bedst sælgende kaffevarianter i kapslerne, og kaffen deri ristes lokalt i København. Kaffen er økologisk, kommer fra små kaffeproducenter i Nicaragua og produceres ud fra vores bæredygtige dogmer, som du kan læse om her. Selve kapslen består af certificeret komposterbart biomateriale, der er produceret på grøn energi. Materialet gør kapslerne til et mere miljøvenligt valg end dem, der er lavet på plastik og aluminium.

Hos ØNSK bindes du ikke til et abonnement over flere måneder, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement på kaffekapsler. Mange af vores kunder foretrækker kaffekapsler på grund af den bekvemmelighed, der følger med. Det er supernemt og hurtigt at brygge en god kop kaffe. Desværre er der en miljømæssige bagside ved at brygge kapselkaffe, som man skal være sig bevidst. Med ØNSKs kaffekapsel-abonnement har det aldrig været lettere som forbruger at træffe et mere miljøvenligt og bæredygtigt valg. Derfor er et kapselabonnement det rigtige valg for dig, som ønsker en god kop kaffe uden unødigt negativt at påvirke miljø og klima.

Abonnementsvarianter

Der findes flere forskellige varianter af et ØNSK abonnement på kaffekapsler. Fælles for abonnementsvarianterne er det, at halvdelen af abonnementet består af kaffe fra Leonel Valladeres og den anden halvdel af kaffe fra kooperativet Corcasan. Kapselabonnementet fås i tre forskellige størrelser – 40, 80 eller 120 kapsler om måneden.

I vores mix-pakke får du det bedste fra begge verdener. Her er der nemlig både espresso- og lungokapsler i. De fleste har en kapseltype, som de foretrækker. Det er dog ikke sikkert, at hverken din sambo eller sjæleven drikker den samme kaffekapsel som dig. Mix-pakken passer perfekt til hjemmet, der har forskellige præferencer. 

Det kan også være, du bor alene, men som den gode vært, du nu engang er, vil du servere eventuelle gæster for lige netop deres yndlingskapsel. Her vil et mix-abonnement med kaffekapsler være din helgardering.

Med lungopakken har du valgt kulør, og du er formentlig typen, der foretrækker en kop kaffe uden for meget mælk i. Kaffen i lungokapslen er en anelse lysere ristet og lidt grovere malet, hvilket betyder, at kapslerne har en rund og mild smag. I pakken er der to forskellige kaffekapsler fra vores mest populære producenter.

Espressopakken er for dig, der typisk vil bestille en caffe latte eller cappuccino ved café-besøg. For at opveje smagen af mælk er espressokapslen ristet mørkere, så kaffen smager igennem. Resultatet er en rigtig lækker, dyb og cremet kop kaffe, der giver en intens smagsoplevese.

Kaffekapslen fra Corcasan er den mørkeste i espressopakken, og den passer til dem, der fortrækker deres kaffe med en mørk og fyldig smag af chokolade. Den passer i særdeleshed til en caffe latte.

Kaffekapslen fra Leonel Valladares er lidt lysere og indeholder en frugtig syre og nøddefuld sødme. Kapslen er enormt populær og har høstet roser i Børsens smagstest, hvor ØNSKs kaffekapsler bliver anbefalet som velsmagende af journalist Ole Troelsø. Kan du lide cortado, vil dette formentlig være kaffekapslen for dig.

Ofte stillede spørgsmål om kaffekapslerne

Vores espresso-kapsler består af fintmalet kaffe, som er mørkristet. En espresso kapsel er lavet til at passe til den lille knap på nespresso maskinen. En espresso er en særlig stærk kaffe og giver en intens og aromafyldt kaffeoplevelse. Nespressomaskiner er forudindstillet til at brygge 25 ml væske, når der trykkes på knappen med den lille kop kaffe.

Hvis du er til mælkebaserede kaffedrikke, som latte, cappuccino eller flat white, så er det ideelt at bruge espresso-kapsler, da det giver den rette ratio mellem espresso og varm mælk.

Lungo-kapsler er lavet til sort kaffe. Kaffen i vores lungo-kapsler er af lidt grovere formaling, således vand får en hurtigere gennemløbstid. Kaffen i lungo-kapslerne er ristet en anelse lysere end vores espressovarianter for at få en mere rund og afbalanceret smag, hvor også frugtige undertoner fremhæves.

Du bør vælge en Lungo-kapsel, hvis du godt kan lide almindeig sort kaffe, eller hvis du kan lide sort kaffe toppet med lidt mælk.

Vores lungo-kapsler får tit ros for faktisk at smage af kaffe og ikke bare af “kapsel”.

Vores kaffekapselabonnement består af både Lungo- og Espressokaffekapsler.

Alle vores kaffekapsler er bionedbrydelige og komposterbare. Selve kapslen er produceret på vind-, vand- og solenergi, og de er derudover lavet på et plantebaseret materiale.

De har certificeringen TÜV Austria for industriel kompost. Det betyder, at kapslen kan komposteres i industriel kompost. Det afhænger af din kommunes affaldshåndtering og forbrænding, hvorvidt de har infrastrukturen til at håndtere emballage beregnet til industriel kompost. Spørg på din lokale genbrugsplads.

Hvis ikke de har infrastruktur til industriel kompost, skal de brugte kaffekapsler sorteres til restaffald. På trods af, at kaffekapslerne ikke ender i en kompost, når de ryger til restaffald, så er selve forbrændingen CO2-neutral, da selve kapslen er baseret på et plantemateriale, der har optaget CO2 i sin tilblivelse. Derved er miljøaftrykket væsentligt lavere i forhold til plastik- eller aluminiumskapsler.

Læs mere om affaldssortering af kaffekapsler her.

Kaffen i alle vores kaffekapsler er økologisk og kommer fra Nicaragua. Kaffen er økologisk certificeret af Mayacert og Ø-mærket, som forvaltes af den danske fødevarestyrelse. Konventionelt dyrket kaffe har et højt pesticidindhold, som er dårligt for vores sundhed. Ligeledes kan det kontaminere det lokale drikkevand for dyr såvel som mennesker. Derfor indeholder alle ØNSKs kaffekapsler kun økologisk kaffe.

Vores kaffe fra Leonel er produceret med stor biodiversitet og med respekt for den omkringliggende natur, hvor dyre- og vandliv skal bevares. En stor drivkraft for Leonel er at efterlade en bedre verden til sine børn. Som Leonel selv siger det. “Hvis vi ikke gør det, så svigter vi hinanden. Vi er nødt til at passe på Moder Natur”. 

Det samme kan man sige om den økologiske kaffe fra kooperativet Corcasan. Kaffen deri stammer fra 218 familieejede gårde der er medlem af Corcasan. Fælles for alle gårdene er, at de er økologiske og hverken bruger sprøjtemidler eller kunstgødning.

ØNSKs kaffekapsler er kompatible til Nespresso®-maskiner. De har samme form som nespresso kapsler, og fungerer derfor ikke til Dolce Gusto® eller Tassimo®. 

Vi har testet vores bionedbrydelige kaffekapsler på 9 af de mest udbredte Nespresso®-maskiner. Det har vi gjort for at sikre, at kapslerne ikke sætter sig fast i maskinen og for at sikre, at kaffen gennemstrømmer tilfredsstillende.

Nespresso kapsler giver ikke ekstra besvær ved genanvendelse, da kapslerne skal afleveres i butikken. Men bionedbrydelige kaffekapsler er du foruden dette besvær, da de kan smides ud i bio- eller affaldsspanden.

Vores kapselabonnement er altid med levering til døren. Vi sender kaffe kapsler med DAO, som leverer pakken mens du sover.

Stå aldrig uden en kaffekapsel i huset med en fast levering af kaffe kapsler hver måned. Et kaffekapsel abonnement er guld værd ved uventede gæster.

I jagten på den perfekte kaffeoplevelse kan du skrue på nogle parametre, som gør din kaffebryg bedre. Vi har listet 4 tips, som kan gøre din kaffekapsel-oplevelse bedre.

 1. Indstilling af kopstørrelse

  1. Tænd din maskine og fyld filtreret vand på din vandtank.

  2. Indsæt en kaffekapsel i maskinen.

  3. Tryk på den knap (espresso eller lungo), som du gerne vil indstille

  4. Hold knappen inde, indtil du har den mængde, du ønsker


    Vi anbefaler at brygge en espresso på 10 sekunder, tilsvarende 22 milliliter.

    Vi anbefaler at brygge vores lungo-kapsler på 30 sekunder, tilsvarende 80 milliliter.

Den bryggede kaffe består af 90 % vand. Derfor betyder kvaliteten af vandet selvfølgelig også noget for smagen.
Faktisk overraskende meget. I Danmark har vi meget kalk i vandet, og det tærer hårdt på din maskine samt nedsætter de fine aromaer, kaffen har.
Særligt de frugtige undertoner er meget skrøbelige for kalk.

Vi anbefaler en filtreringskande, som tager kalk ud af vandet og tilfører magnesium for at få den optimale vand til aromafyldt brygning.

Et godt tip til at få en bedre smag er ved at skylle noget vand igennem maskinen ved at trykke på en af bryggeknapperne, inden du isætter kaffekapslen.

Herved skyller du kafferester ud, der sidder i bryggehovedet og rørene. Når kafferester og olier derfra sidder i maskinen længe, vil du få en bitter smag, som ikke er ønskværdig.

Du bør afkalke din maskine hver 3. måned. Du kan smage, at det er tid til afkalkning ved at kaffen bliver flad eller, maskinen ikke brygger ved stabil temperatur.


Sådan gør du:

 1. fyld vandtanken med afkalkningsvæske eller en en eddikeblanding bestående af:

1 del husholdningseddike

1 del vand
Lav i alt 500 ml eddikeblanding.

 

 1. Tænd din maskine
 2. Tøm drypbakke.

   

 3. Stil en stor beholder under bryggehovedet.

   

 4. Igangsæt afkalkning.
  1. Hold espresso-knappen og lungo-knappen nede på samme tid i 3 sekunder

2. De to knapper vil begynde at blinke. Tryk derefter på lungoknappen og afkalkningnen vil begynde.

3. Når afkalkningsvæsken er løbet igennem, brug igen samme væske og fyld på vandtanken – og kør da samme program igennem igen. 

4. Rensning
Fyld vandtanken op med friskt vand, og kør et afkalkningsprogram på samme måde som før.  

5. Afslut afkalkningsprogram ved at trykke på de to knapper i 3 sekunder. 

Det var det. Så er din maskine afkalket og klar til at give dig en god friskbrygget kop kaffe.

Alt vores kaffe håndristet på en af de bedste og mest anerkendte kafferistere på markedet – nemlig en Loring. Ved at riste kaffen i København har vi mulighed for at tilbyde en kaffekapsel med en forholdsvis friskristet kaffe. Og netop hvor friskristet kaffen er, betyder rigtig meget for smagen, vi får ud, da kaffe er fordærveligt produkt. Derfor fremgår ristedatoen altid på vores kapselæsker, så du kan se, hvornår kaffen er blevet ristet.

I jagten på den perfekte kaffeoplevelse kan du skrue på nogle parametre, som gør din kaffebryg bedre. Vi har herunder listet 4 tips, som kan gøre din kaffekapsel-oplevelse bedre.

1. Indstilling af kopstørrelse

  • Tænd din maskine og fyld filtreret vand på din vandtank.
  • Indsæt en kaffekapsel i maskinen.
  • Tryk på den knap (espresso eller lungo), som du gerne vil indstille.
  • Hold knappen inde, indtil du har den mængde, du ønsker.

Vi anbefaler at brygge en espresso på 10 sekunder, tilsvarende 22 milliliter.

Vi anbefaler at brygge vores lungo-kapsler på 30 sekunder, tilsvarende 80 milliliter.

2. Brug frisk og filtreret vand

Den bryggede kaffe består af 90 % vand. Derfor betyder kvaliteten af vandet selvfølgelig også noget for smagen. Faktisk overraskende meget. I Danmark har vi meget kalk i vandet, og det tærer hårdt på din maskine samt nedsætter de fine aromaer, kaffen har. Særligt de frugtige undertoner er meget skrøbelige over for kalk.
Vi anbefaler en filtreringskande, som tager kalk ud af vandet og tilfører magnesium for at få den optimale vand til aromafyldt brygning. 

3. Skyl vand igennem, før du sætter kapslen i maskinen.

Et godt tip til at få en bedre smag er ved at skylle vand igennem maskinen ved at trykke på en af bryggeknapperne, inden du isætter kaffekapslen. Herved vil du skylle kafferester ud, der sidder i bryggehovedet og rørene. Når kafferesterne og dens olier sidder i maskinen længe, vil du få nogle bitre smage, som ikke er ønskværdige. 

4. Afkalk din maskine

Du bør afkalke din maskine hver 2.-3. måned. Du kan se, at det er tid til afkalkning ved at smagen bliver flad, eller at maskinen ikke brygger ved stabil temperatur. 


Sådan gør du:

 1. fyld vandtanken med afkalkningsvæske, eller en en eddikeblanding bestående af: 
 • 1 del husholdningseddike
 • 1 del vand
 • Lav i alt 500 ml eddikeblanding. 
 1. Tænd din maskine
 2. Tøm drypbakke
 3. Stil en stor beholder under bryggehovedet
 4. Igangsæt afkalkning
  1. Hold espresso-knappen og lungo-knappen nede på samme tid i 3 sekunder
 1. De to knapper vil begynde at blinke. Tryk derefter på lungoknappen, og afkalkningnen vil begynde.
 2. Når afkalkningsvæsken er løbet igennem, brug igen samme væske og fyld på vandtanken og kør da samme program igennem igen. 
 3. Rensning
  Fyld vandtanken op med friskt vand, og kør et afkalkningsprogram på samme måde som før.  

5. Afslut afkalkningsprogram ved at trykke på de to knapper i 3 sekunder.

Det var det. Så er din maskine afkalket og klar til at give dig en god friskbrygget kop kaffe.

Vores kaffekapsler på abonnement er uden binding. Det betyder, at du når som helst kan afmelde dit  kaffekapsel abonnement inde på Min Konto.
Du kan ligeledes opjustere eller nedjustere din abonnementsplan, hvis du gerne vil modtage flere kaffekaplser i dit abonnement, eller hvis du vil have færre.

Vores kapsler til nespresso er derfor en nem abonnementsløsning at forsøge sig med, da der ikke er noget besvær med genanvendelse, og hvis bionedbrydelige kaffekapsler ikke er en kaffekapsel for dig, kan du ved få tryk være fri fra abonnementet igen.

Nespresso kapsler er de allermest populære kapsler i verden, og hvis du overvejer en kaffe kapsler og en kapselmaksine, vil en Nespressomaskine være en fornuftig vej at gå, der sikrer masser af valgmuligheder inden for kaffe kapsler.

Smag i kaffekapsler er meget subjektivt, men vi roses ofte for, at vores nespresso kapsler, er blandt de bedste kaffekapsler, man har smagt. Tit er vores feedback fra kunder, at kaffen ikke smager bitter eller af kapsel, men faktisk af almindelig kaffe, som var det brygget på espressomaskine.

Nogle af grundene til, at vores kaffekapsler smager godt, skyldes: 

 • Vi køber specialkaffe
 • Vi håndrister vores kaffe i København, således kaffekapslerne er friskristede
 • Kaffen er økologisk Det får ikke nødvendigvis kaffen til at smage bedre, men det bilder vi os nu ind, da økologi og komposterbare kapsler giver en god smag i munden

Går du meget op i god kaffe, vil vi anbefale at læse vores blogindlæg om, hvorfor god kaffe går en usikker fremtid i møde pga. klimaforandringer.