Kaffeløsning til erhverv

Hurtig service

Hurtig service

Friskristet-kaffe-ikon-6.png

Friskristet kaffe

Bæredygtig kaffe

Øko & bæredygtigt

fn-verdensmål
fn-verdensmål
fn-verdensmål
fn-verdensmål

Hvorfor en bæredygtig kaffeløsning?

Glade medarbejdere

En undersøgelse fra Epinion belyser, at kaffe og te indtager førstepladsen, som det personalegode, der værdsættes mest. At tilbyde medarbejderne god kaffe spiller ind på arbejdsglæde og trivsel i det daglige. Det er de små ting i hverdagen, der gør, at man som medarbejder føler sig værdsat og anerkendt af ledelsen. Læs hele undersøgelsen her.

Corporate Social Responsibility

Ved køb af kaffe fra ØNSK får I, udover selve kaffen, leveret små historier fra Nicaragua om, hvem der står bag kaffen og de bæredygtige projekter, I støtter op om (læs mere om projekterne her). Historierne bliver præsenteret ved kaffemaskinen, så kaffeoplevelsen bliver mere end blot en god kop kaffe.

Kaffemaskiner til erhverv

Få en skræddersyet kaffeløsning efter jeres behov. 

Lille kontor | 1-10 pers.

Mellemstort kontor | 10-30 pers.

Stort kontor | 30+ pers.

Til caféen

Til caféen

Har du brug for udstyr til din café – her er et udpluk af de maskiner vi forhandler

Pålidelig servicepartner

Totalløsninger

Leder du efter en kaffeleverandør, der også kan levere kaffemaskiner, serviceaftaler, renseprodukter, te, kakao, sukker og kopper?

Kontakt os længere nede på siden.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt os

Er der noget, vi kan hjælpe med? Send en besked eller giv os et kald, så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

Send os en besked

Vil du tale med en af os?

Rasmus Ditlev ØNSK Kaffe kontaktoplysninger
Andreas Kirk ØNSK Kaffe Kontakt

Læs mere om maskinerne her

Jura espressomaskiner er schweizisk produceret, og, som man kender det fra schweiziske ure, er af fineste mekaniske kvalitet. En Jura kaffemaskine er et fremragende valg til kontoret, hvis man vil have en sublim kaffeoplevelse og samtidig have en espressomaskine, der bare bliver ved og ved med at levere en perfekt kop kaffe.

Alle Jura kaffemaskiner er fuldautomatiske espressomaskiner. Det vil sige, at espressomaskinen selv kværner, doserer og stamper kaffen. Altså alle de processer som baristaen på caféerne gør manuelt. Jura har nærstuderet de bedste baristaer i hele verden for at forstå, hvordan man kan imitere deres håndværk i en automatisk kaffemaskine, der kompromisløst bibeholder kaffens gode smag og aroma.

På den baggrund har Jura udviklet en teknologi, de kalder pulse-extraction, som gennem pulseringer presser vandet gennem den kværnede kaffe for derved at få den ideelle ekstraktionstid, der giver dig den optimale kop kaffe.

Juras kaffemaskiner kan lave alle de populære caféklassikere som café latte, cappuccino, cortado, flat white osv.

Alle kaffedrikkene tilberedes med opvarmet og steamet mælk eller mælkeskum afhængigt af valg af kaffedrik. Jura kaffe- og espressomaskiner brygger al kaffen med frisk mælk, uden brug af mælkepulver.

Jura har udviklet fantastisk gode kaffemaskiner til erhverv. Juras espressomaskiner findes i forskellige størrelser, der matcher alle typer kontorer. Kontorledere elsker maskinerne, fordi de leverer med høj stabilitet og sublim kvalitet.

Det eneste, du skal sørge for, er, at der er den rigtige kvalitetskaffe på maskinen, så tilfredsstiller den selv de største kaffe-connaisseurs. Vi anbefaler ØNSK Espresso for en fantastisk oplevelse til dem, der kan lide den sorte kop kaffe, men også til dem, som elsker en dejlig café latte eller anden kaffedrik med skummet mælk.

Jura producerer flere forskellige kaffemaskiner til kontorer. De største er Jura GIGA-serien med espressomaskinerne Jura X9, Jura X8c og Jura X3c. Dette er maskiner, der kan forpleje de største kontorer og har kapacitet op mod 200 kopper/dagen.

Jura X-serien er et perfekt match til det mindre/mellemstore kontor med 20-30 ansatte. Sortbryggeren Jura X6 og mælkebryggeren Jura X8 har kapacitet op til 80 kopper/dagen.

Jura har også lillebrødrene i erhvervsserien – Jura WE6 / Jura WE60 og JURA WE8 / Jura WE80. Jura WE-serien er god til det mindre kontor med under 10 ansatte, hvor der i gennemsnit drikkes op til 30 kopper/dagen.

En fuldautomatisk espressomaskine producerer først og fremmest en fantastisk kop kaffe, hvor den friskkværner kaffebønnerne, lige inden de friskbrygges. Når kaffen friskkværnes lige inden brug, beholder man alle de aromaer, som kaffen indeholder. Køber man i stedet formalet kaffe, går man på kompromis med kvaliteten.

Alle kan betjene kaffemaskinen fra Jura

Derudover kan alle på kontoret finde ud af at betjene maskinen, da den har et meget brugervenligt betjeningssystem.

Tilpas enhver kop efter dit ønske

Juras forskellige kaffemaskiner giver mulighed for, at man kan indstille kaffen efter eget ønske. Det gælder både i forhold til, hvilken kaffedrik man ønsker, men også styrken på kaffedrikken eller mængden af mælk.

Nemt rengøringsprogram, som startes ved tryk på en enkelt knap

For at få den sundeste og bedste kaffeoplevelse er det vigtigt, at kaffemaskinen regelmæssigt rengøres. Jura har gjort det nemt for dig at vedligeholde maskinen, da den selv giver besked om, når en rengøring eller rensning af mælkesystemet er nødvendigt, eller når kalkfilteret bør udskiftes.

  • Tænd-rens og sluk-rens program
  • Afkalkningsprogram (BWT eksternt kalkfilter eller CLARIS indbyggede kalkfilter)
  • Rengøring og skylning af mælkesystemet
  • Langtidsholdbar maskine
  • Energieffektivitet
  • Kaffebønner frem for kapsel

Langtidsholdbar espressomaskine

Juras espressomaskiner er produceret med høj kvalitet, der gør dem til den langtidsholdbare løsning. Juras maskiner er nemlig kendt for at holde gennem mange år. Derved skal din kaffemaskine ikke udskiftes så ofte som mange andre kaffemaskiner. I stedet vedligeholder Jura hellere deres kaffemaskiner, når de en sjælden gang går i stykker. Virksomheden garanterer derfor, at de holder reservedele på alle maskiner i mindst 10 år.

Jura er lige med energieffektivitet

Jura har gennem mange år tilstræbt at nedbringe strømforbruget på deres espressomaskiner. Jura har implementeret strømbesparelse via E.S.M(C), som kan give en strømbesparelse på op mod 40 %. Dertil har kaffemaskinerne en Zero-Energy Switch, der reducerer strømforbruget til så lidt som 0,1 W. Derved fjerner funktionen overflødig standby-energi.

Kaffebønner frem for kaffekapsel

Ved at bruge kaffebønner frem for kaffekapsler mindsker man emballeringen af kaffe. Eksempelvis svarer emballagen på 1 kg kaffe til omkring 179 kapsler, der er pakket ind i aluminium eller plastik. 

Desuden har alle Jura kaffe- og Jura espressomaskiner grumsudkast, som opbevarer kaffegrumsen.
Kaffegrumsen kan genbruges og komposteres og benyttes som eksempelvis gødning. Vi har lavet et blogopslag, hvor vi giver 10 tips til, hvordan man kan genanvende kaffegrums.