KAFFE TIL ERHVERV

Få en professionel og bæredygtig kaffeløsning fra ØNSK, der passer til netop jeres virksomheds behov.

Et udpluk af vores mere end 200 glade kunder

“Vi har været kunder hos ØNSK Kaffe siden starten af 2018 og, vi har ikke et øjeblik fortrudt. Hele historien om bæredygtighed og hjælp til kaffebønderne er fascinerende. Den direkte kontakt, som Andreas og Rasmus har til kaffebønderne giver lige dét ekstra på toppen. Nå ja, og så er det jo fantastisk velsmagende kaffe og super god service”.

Heidi, Dorte Mandrup arkitekter

”Vi er super tilfredse med vores kaffeløsning hos ØNSK. Ikke nok med at kaffen smager fantastisk, så er servicen altid i top. ØNSK står for det hele, og har også opstillet kaffemaskiner der kan lave alt hvad man har brug for, hvad enten man er til cappuccino eller til en sort americano. Og så er maskinerne super nemme at betjene, og hvis der har været drillerier med maskinen er ØNSK der hurtigt for at løse problemerne. Kan kun anbefale en kaffeløsning hos ØNSK!

Carsten, Goodwings

“Ønsk er absolut eksperter inden for kaffe-nørderi! De deler gladeligt ud af deres viden, og møder vores behov med stor fleksibilitet og åbenhed. Uanset om du er nybegynder eller kaffekender kan du smage at dette er kvalitetskaffe. I har reddet utallige mandag morgener for mig og mine kollegaer!”

Victoria, Precis

Friskristet kaffe

…hver dag.

Vi rister den økologiske kaffe hver uge i København, så vores kaffe er altid friskristet. Samtidig er bønnerne personligt udvalgt af os og købt fra små kaffegårde i bjergene i Nicaragua. Vi leverer kvalitetskaffe, der fortæller gode historier.

Få tilsendt smagsprøver til kontoret, og smag jer frem til den kaffevariant, der falder mest i jeres smag.

STORT UDVALG AF KAFFEMASKINER

Mellemristede kaffebønner

Emballage- og CO2-fri levering

… og minimering af klodens ressourcer.

Mellemristede kaffebønner

Tæt relation med kaffebønderne

… fordi det gør en forskel der kan mærkes hos kaffebonden, og smages af kaffekunden.

Hvert år tager vi turen til Nicaragua for at besøge de kaffebønder vi handler med. Det er en del af vores forretningsmodel, hvor vi har skåret mellemmanden fra, så vi sikrer, at flere penge ender i kaffebondens egen hat.

Udover at vi sikrer en ordentlig betaling til kaffebønderne, går 1% af al vores omsætning til grønne udviklingsprojekter hos netop kaffebønderne. Vi tror på, at vi gennem udvikling kan skabe en mere bæredygtig kaffeproduktion og en endnu højere kvalitet af kaffe.

Leonel Valladares økologisk kaffebonde Nicaragua med ØNSK kaffe i kaffemarken
Andreas Kirk står i ØNSK forklæde og holder oplæg om kaffe til en kaffesmagning i Aarhus til Aarhus Food Festival

Mere end bare kaffe

… giver glade medarbejdere.

Vil I tage kaffeoplevelsen til helt nye højder, tilbyder vi også events og workshops; såsom en professionel kaffesmagning, latteart-kursus, eller lær at lave lækre kaffecocktails en fredag eftermiddag.

Som kunde hos ØNSK er det også muligt at tilvælge andre lækre produkter, såsom økologisk te og sunde, økologiske og plantebaserede kontorsnacks i form af kakaotrøfler. 

Andreas Kirk står i ØNSK forklæde og holder oplæg om kaffe til en kaffesmagning i Aarhus til Aarhus Food Festival

Vi står klar til at servicere

Vi kender til kaffemaskinens betydning for medarbejdernes ve og vel.
Derfor hjælper vi jer med at finde den rette løsning og indstille maskinen, så I får den bedste smagsoplevelse. Vi er hurtige til at rykke ud med service, hvis der måtte være problemer med kaffemaskinen. 

Vil du tale med en af os?

Rasmus Ditlev ØNSK Kaffe kontaktoplysninger
Andreas Kirk ØNSK Kaffe Kontakt

Du kan også sende os en besked her

Det kan være svært at vælge kaffeløsninger til erhverv

Da vi ved, hvor svært det er at vælge mellem de utallige mange kaffeløsninger, man som virksomhed har at vælge mellem, har vi skrevet et blogindlæg om kaffeløsninger til erhverv. Heri gennemgår vi kort fordele og ulemper ved at vælge filterkaffe over espressokaffe til kontoret – og omvendt. Indlægget er tænkt som en guide, og den gennemgår kort de kaffemaskiner til erhverv, der findes.

Der findes et hav af parametre, som vores kunder vælger deres kaffeløsninger ud fra. For nogle er kapaciteten afgørende, andre vil have mere dynamiske kaffestationer, som de kan flytte rundt på i løbet af dagen. For nogen er det vigtigt med en kaffeløsning, hvor rengøringen går hurtigt og er nemt overstået. Og for andre skal kaffemaskinen have en bestemt æstetik, så den passer ind i et stilrent showroom. Hos ØNSK er vi med andre ord klar over, at de fleste virksomheder har individuelle behov, og som derfor kræver skræddersyet kaffe til erhverv.

Så ta’ fat i os, og lad os sammen tage en snak om, hvordan jeres behov ser ud.

Kaffe til erhverv

At vælge kaffemaskiner til erhverv kan være lidt af en jungle. I en stor virksomhed er der typisk mange præferencer, og hvis man har besluttet sig for at købe god kaffe til sine ansatte og/eller kunder, er det ærgerligt, hvis kaffemaskinen ikke kan brygge en kaffevariant til alle.

Vidste du fx, at man kan få kaffemaskiner til erhverv, som kan indeholde to forskellige typer mælkedrikke? Derved har du en kaffeløsning, der kan servere caffe latte på både komælk og havremælk. Eller vidste du, at man kan få fuldautomatiske kaffemaskiner med to separate kaffebeholdere og kaffekværne, så det er muligt at brygge kaffe på to forskellige typer kaffebønner? På den måde kan man eksempelvis vælge en mørk- og mellemristet variant fra ØNSKs kaffesortiment. Og så kan man drikke kaffe med mælk om formiddagen og espresso efter frokost.

Kaffemaskiner erhverv

Hos ØNSK har vi et stort udvalg af kaffemaskiner til erhverv, og vi har samtidig masser af dertilhørende kaffeudstyr, som kan sammensættes til forskellige kaffeløsninger til forskellige erhverv. 

Der er i kraft af kaffekapslernes voksende popularitet kommet flere muligheder inden for kapsel-kaffemaskiner til erhverv. Kapslerne tilbyder en genvej til at kunne servere flere forskellige typer kaffe på kontoret. Men kaffekapslerne har samtidig en miljømæssig bagside, da der går meget emballage på bare én kapsel. Som et alternativ til de traditionelle kaffekapsler tilbyder vi her hos ØNSK en bæredygtig kapselvariant, som består af bionedbrydelig emballage, der er produceret på grøn energi. Har du en Nespressomaskine på kontoret, vil vi derfor anbefale et fast kapselabonnement af ØNSKs kaffekapsler. Så skal du ikke have så dårlig samvittighed over virksomhedens forbrug af emballage, og du skal aldrig bekymre dig om, om der er kaffe på lager.

Af mulighederne inden for kaffe til erhverv, der er godt for miljøet, vil vi pege på en Fetco filterbrygger, der holder kaffen varm og frisk længere. Samtidig evner Fetco at brygge halve kander kaffe, hvis det er sidst på eftermiddagen og kaffetørsten på kontoret ikke er større. Mange, der bruger filtermaskiner i deres virksomhed, køber formalet kaffe. Det er efter vores vurdering en fejl i langt de fleste tilfælde. En god kaffeløsning, næsten uanset hvordan den ser ud, bør indeholde en kaffekværn, der holder kaffen frisk og velsmagende. Og det er bestemt muligt af få kaffekværne, der ikke gør brygningen mere besværlig, men som er både nemme og hurtige at betjene.