Du har måske allerede haft købt en automatisk espressomaskine til kontoret i en elektronikforretning, da det umiddelbart virkede som den rette løsning for dig og din virksomhed…indtil I begyndte at vækste. Det kan også være, du nu er på jagt efter en professionel kaffeløsning, og er i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig.

Vi vil her tage dig med på en rejse, der viser, hvordan en klassisk jagt på en ny kaffeløsning kan se ud for en virksomhed, der ønsker at imødekomme medarbejdernes behov for en bredere kaffemenu på arbejdspladsen. På den måde kan du undgå de klassiske faldgruber, vi ser hos virksomheder i vækst.

Hvorfor skal du vælge en professionel kaffeløsning?

Måske har du allerede oplevet at stå i den situation, at du har fået købt en automatisk espressomaskine i en elektronikforretning for at kunne tilbyde dine medarbejdere mere end blot filterkaffe. Desværre opleves det ofte at der efter nogle måneder opstår problemer med maskinen og den bliver nødt til at blive kørt til service, hvilket koster både tid og penge.

Dette skyldes, at privatmaskiner ikke kan holde til den store efterspørgsel og det pres, der bliver lagt på dem på en arbejdsplads, hvor medarbejderne valfarter til kaffemaskinen i pendulfart.

Ved at vælge en professionel kaffeløsning fra start kan du undgå disse problemer. En professionel kaffeløsning til kontor vil dække jeres behov og have kapacitet nok til at følge med efterspørgslen på jeres arbejdsplads. Derudover har du mulighed for at købe en serviceaftale, så du ikke behøver at bekymre dig om service og reparationer.  Find eksempler på kaffeløsninger hos vores kunder her

Professionel kaffeløsning-maskine setup-serviceaftale-kaffeløsning til kontor

På billedet ses en  Jura X10 Professional.

Serviceaftale-hvorfor vælge en service aftale-professionel kaffeløsning

På billedet ses en Jura Giga X8C G2 af producenten Jura.

Hvad er en serviceaftale?

Serviceaftalen betyder, at der kommer en tekniker ud til jer og løser problemet på stedet, hvis der skulle opstå problemer med jeres kaffemaskine. Skulle det ske at problemet ikke kan løses på stedet, er der hos nogle kaffeleverandører i serviceaftalen inkluderet lån af lånemaskine, så man fortsat har samme kaffeløsning på kontoret til trods for, at ens maskine skal til reparation. På den måde undgår man utilfredse medarbejdere, der ikke kan få deres vante kaffe. 

Det betyder ligeledes, at hverken du eller dine medarbejdere skal bruge tid på at køre frem og tilbage med maskinen, men blot kan ringe efter en tekniker, hvis der skulle opstå problemer.

Hvad en serviceaftale indebærer varier fra de forskellige kaffeleverandører, vi har derfor taget udgangpunkt i, hvad en professionel kaffeløsning med serviceaftale hos os indebærer.

Fordele ved en serviceaftale

Serviceaftalen kan være mere rentabelt i det lange løb, hvis du sammenligner med den tid og energi der skal lægges i at få en medarbejder til at køre frem og tilbage med en privat maskine til service hos en elektronikforretning, da det ikke er en professionel kaffemaskine, der er beregnet til brug på en arbejdsplads, men derimod til privat brug. En professionel kaffeløsning med inkluderet serviceaftale giver dig tryghed ved at dække nedbrud og reservedele og minimerer bekymringerne.

Ved at vælge en professionel kaffeløsning til kontor med en serviceaftale inkluderet, undgår du utilfredse medarbejdere, der ikke kan få deres kaffe, mens maskinen er til reparation. Derudover vil du spare tid, penge og bekymringer og give dine medarbejdere den bedste kaffeoplevelse på arbejdspladsen.

Fordele ved serviceaftale - professionel kaffeløsning med serviceaftale
Andreas Kirk fra ØNSK

Skal vi finde en professionel kaffeløsning til dig? Kontakt os her