Alle ØNSKs kaffekapsler i samme pakke. Kaffekapslerne er kompatible med nespresso.

Hvad er et gaveabonnement på kapsler?

Hos ØNSK består et gaveabonnement af bionedbrydelige kaffekapsler.

Vælg selv:

  1. Om kaffekapslerne skal være lungo, espresso eller en blanding.
  2. Varigheden af abonnementet – 2, 3, 6 eller 12 måneder.
  3. Om kapslerne skal leveres til modtageren, eller til faktureringsadressen.

Smag dig gennem nogle af de bedste kaffer, Nicaragua har at byde på, og få et væld af indbydende og forskellige smagsoplevelser.

Du modtager et elektronisk gavebevis, som du kan printe og give til den heldige modtager.

Bestil gaveabonnement
“Jeg har haft mit Ønsk kaffe abonnement i 2 år på nuværende tidspunkt og jeg er virkelig glad for både deres kaffe og service…”
 
– Sebastian
“Jeg kan på det varmeste anbefale ØNSK. De levere fantastisk kaffe, som smager helt eminent. De overholder alle aftaler og de er rigtig gode til, at fortælle en historie om den kaffe de sælger. Prøv ØNSK kaffe, det vil du aldrig fortryde.”
 
– Lotte
“Rigtig god kaffe – og fedt at de tænker på mijøet med bionedbrydelig emballage.”
 
– Rasmus

Bionedbrydelige kapsler til Nespresso®

Kaffekapslerne er bionedbrydelige. Det vil sige, de er lavet på et plantebaseret materiale, som er komposterbart. Kapslerne er produceret på vind-, vand- og solenergi, og de indeholder kun naturlige råmaterialer  herunder selvfølgelig vores økologiske kaffe.

Bestil gaveabonnement
Andreas og kaffebonde

Kaffekapsler som gaveabonnement

ØNSKs økologiske og bæredygtige kaffekapsler er skabt til mærket Nespresso®’s kapselmaskiner. Gaveabonnementet fås i tre forskellige varianter, som fås i tre forskellige størrelser. Der er derfor rig mulighed for at få et skræddersyet gaveabonnement, der matcher modtagerens behov.

 
Med i gaveabonnementet følger der fri fragt, og der er dermed intet at spare ved at slæbe hjem fra butikken længere. I kaffekapslerne bruger vi vores bedst sælgende varianter af kaffe, som ristes lokalt i København. Kaffen kommer fra små kaffeproducenter i Nicaragua og er naturligvis økologiske. Derudover bliver kaffen produceret ud fra vores bæredygtige dogmer, dem kan du læse om her.
 
Kapslen i sig selv består af certificeret komposterbart biomateriale, som er produceret på grøn energi. Et kapsel gaveabonnement fra ØNSK er derfor til personen, der ønsker en god kop kaffe, uden at negativt påvirke klima og miljø.
 

Varianter af gaveabonnementet

 
Fælles for abonnementsvarianterne er, at halvdelen af abonnementet består af  Leonel Valladeres kaffe, og den anden halvdel af kaffe fra kooperativet Corcasan.
 

Gaveabonnementet fås i tre størrelser:

  • 40 stk / pr. måned
  • 80 stk / pr. måned
  • 120 stk / pr. måned

Derudover kan du vælge mellem to kaffetyper samt ét mix til dit gaveabonnement:

Lungo: Lungo kapsler er til typen, der foretrækker en kop kaffe uden for meget mælk i. Kaffen er en smule lysere ristet og lidt grovere malet. Dette betyder, at kaffen får en rund og mild smag.

Espresso: Espresso kapsler er til dig, der typisk vil bestille en cappuccino eller caffe latte ved café-besøg. Espressokapslens mørkere rist, opvejer smagen af mælk, så kaffen smager igennem. Dette resulterer i en dyb, cremet og utrolig lækker kop kaffe, som giver en intens smagsoplevelse.

Den mørkeste i espressopakken er kaffekapslen fra Corcasan, og den passer til dem, der elsker deres kaffe med en fyldig og mørk smag af chokolade. Kaffekapslen passer især godt til en caffe latte.

Leonel Valladares kaffekapsel er en anelse lysere og indebærer en nøddefuld sødme og frugtig syre. Leonel Valladeres’ kapsel er utrolig populær og har blandt andet høstet roser hos Børsens smagstest, hvor journalist Ole Troelsø, anbefaler ØNSKs kaffekapsler som velsmagende. Er du fan af cortado, vil denne kaffekapsel formentlig være for dig.

Mix: Med mix-pakken får du det bedste fra begge verdener. Der er nemlig både lungo- og espressokapsler i. De fleste har en foretrukken kapseltype, men det er dog ikke sikkert, at din sjæleven eller sambo foretrækker den samme som dig. Mix-pakken passer derfor perfekt til hjemmet med forskellige præferencer.

 
Bestil gaveabonnement