Alle ØNSKs kaffekapsler i samme pakke. Kaffekapslerne er kompatible med nespresso.

Hvad er et gaveabonnement på kapsler?

Hos ØNSK består et gaveabonnement på kaffekapsler af bionedbrydelige kapsler fyldt med lækker, økologisk kaffe.

Sådan fungerer gaveabonnementet:

  1. Vælg, hvor mange kaffekapsler dit gaveabonnement skal indeholde pr. måned.
  2. Vælg, hvor mange måneder gaveabonnementet skal løbe.
  3. Du modtager inden for få minutter et elektronisk gavebevis, som du kan printe og give til den heldige modtager.
  4. Ved indløsning af gavebeviset kan modtageren vælge mellem lungo- og espressokapsler eller en blanding.

Gaveabonnementet rummer et væld af indbydende og forskellige smagsoplevelser, og gavemodtageren kan se frem til at smage sig gennem nogle af de bedste kaffer, Nicaragua og Peru har at byde på.

Bestil gaveabonnement
“Jeg har haft mit Ønsk kaffe abonnement i 2 år på nuværende tidspunkt og jeg er virkelig glad for både deres kaffe og service…”
– Sebastian
“Jeg kan på det varmeste anbefale ØNSK. De levere fantastisk kaffe, som smager helt eminent. De overholder alle aftaler og de er rigtig gode til, at fortælle en historie om den kaffe de sælger. Prøv ØNSK kaffe, det vil du aldrig fortryde.”
– Lotte
“Rigtig god kaffe – og fedt at de tænker på mijøet med bionedbrydelig emballage.”
– Rasmus

Bionedbrydelige kapsler til Nespresso®

Kaffekapslerne er bionedbrydelige. Det vil sige, de er lavet på et plantebaseret materiale, som er komposterbart. Kapslerne indeholder altså kun naturlige råmaterialer  herunder selvfølgelig vores økologiske kaffe.

Bestil gaveabonnement
Andreas og kaffebonde

Kaffekapsler som gaveabonnement

ØNSKs økologiske kaffekapsler er skabt til mærket Nespresso®’s kapselmaskiner. Gaveabonnementet fås i tre forskellige varianter, som fås i tre forskellige størrelser. Der er derfor rig mulighed for at få et skræddersyet gaveabonnement, der matcher modtagerens behov.

Med i gaveabonnementet følger der fri fragt, og der er dermed intet at spare ved at slæbe hjem fra butikken længere. I kaffekapslerne bruger vi vores bedst sælgende varianter af kaffe, som ristes lokalt i København. Kaffen kommer fra små kaffeproducenter i Nicaragua og Peru, og den er naturligvis økologisk. Udover direkte handel og økologi har vi et stort fokus på skyggekaffe, biodiversitet og udviklingsprojekter, der gavner bønderne og deres kaffeproduktion. Læs mere om vores bæredygtighedstiltag her.

Selve kapslen består af certificeret komposterbart biomateriale, som er godkendt til hjemmekompostering. Et kapsel gaveabonnement fra ØNSK er derfor til personen, der ønsker en god kop kaffe og et godt alternativ til kaffekapsler i aluminium og plast.

Varianter af gaveabonnementet

Gaveabonnementet på kaffekapsler løber over 2, 3, 6 eller 12 måneder og fås i tre størrelser:
  • 40 kapsler pr. måned
  • 80 kapsler pr. måned
  • 120 kapsler pr. måned

Gavemodtageren kan selv vælge mellem to forskellige kaffetyper eller et mix:

Lungo: Lungo kapsler er til typen, der foretrækker en kop kaffe uden for meget mælk i. Kaffen er en smule lysere ristet og lidt grovere malet. Dette betyder, at kaffen får en rund og mild smag.

Espresso: Espresso kapsler er til dig, der typisk vil bestille en cappuccino eller caffe latte ved café-besøg. Espressokapslens mørkere rist, opvejer smagen af mælk, så kaffen smager igennem. Dette resulterer i en dyb, cremet og utrolig lækker kop kaffe, som giver en intens smagsoplevelse.

Mix: Med mix-pakken får du det bedste fra begge verdener. Der er nemlig både lungo- og espressokapsler i. De fleste har en foretrukken kapseltype, men det er dog ikke sikkert, at din sjæleven eller sambo foretrækker den samme som dig. Mix-pakken passer derfor perfekt til hjemmet med forskellige præferencer.

Bestil gaveabonnement