Hos ØNSK kan du både købe og leje fuldautomatiske espressomaskiner til erhverv. Inden for denne kategori af kaffemaskiner forhandler vi kvalitetsmærker som Jura, Thermoplan, Eversys & Cafina.

Uanset om I er 1, 30 eller +100 personer i virksomheden, har vi en fuldautomatisk kaffemaskine, der passer til lige netop jeres behov.

Fuldautomatiske kaffemaskiner til erhverv

Fuldautomatisk espressomaskine til mindre erhverv | 1 – 10 personer

Fuldautomatisk espressomaskine til mellemstore erhverv | 10 – 30 personer

Fuldautomatisk espressomaskine til store erhverv | 30+ personer

Læs om vores øvrige kaffeløsninger til virksomheder

espressoshot bliver brygget

Manuelle espressomaskiner

Ægte baristakaffe. Stor kaffeoplevelse. Ideel til caféer.

kaffemaskine-erhverv-Fetco-køb-og-leje-af-kaffemaskine-ØNSK

Filterkaffemaskiner

Den perfekte mødekaffe. Brygger god kaffe til mange mennesker på kort tid.

Stempelkaffe bliver brygget

Manuelt kaffeudstyr

Et mere simpelt setup til mindre erhverv. Lækker kaffe til møder og lignende.

Har du brug for vejledning vedr. fuldautomatisk kaffemaskine til erhverv?

  Andreas Kirk fra ØNSK

  Andreas Kirk Hedegaard
  Partner | Erhvervsløsninger

  +45 61 31 66 87

  andreas@onsk.dk

  Køb en fuldautomatisk kaffemaskine til erhverv

  De fuldautomatiske kaffemaskiner har efterhånden vundet indpas i mange virksomheder og på mange kontorer. Det skyldes nok især, at denne form for kaffeløsning gør det muligt at tilbyde medarbejdere og gæster en god kvalitetskaffe og et stort udvalg af kaffedrikke med et enkelt tryk.

  Vores udvalg af kaffemaskiner til erhverv omfatter, foruden fuldautomatiske espressomaskiner, også filterkaffemaskiner og manuelle espressomaskiner. Fælles for mange af kaffemaskinerne er, at de findes med et hav af tilpasningsmuligheder og i forskellige farver.

  Skulle du have en særlig forespørgsel, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en løsning, der passer til lige netop din virksomhed.

  Fuldautomatisk kaffemaskine erhverv-Thermoplan-kaffeløsning kontor-fuldautomatisk espressomaskine-ØNSK
  Fuldautomatisk kaffemaskine erhverv-Jura Giga-ØNSK-kaffeløsning-fuldautomatisk espressomaskine-til-hele-bønner

  Hvad er en fuldautomatisk espressomaskine?

  En fuldautomatisk espressomaskine er kort fortalt en automatisk kaffemaskine med kværn, der bygger på espressomaskinens bryggemetode. I modsætning til en manuel espressomaskine, som man kender fra mange kaffebarer og caféer, er de forskellige delprocesser (kværning, tamping, brygning og steaming af mælk) dog automatiserede:

  • Man trykker på en knap, hvorefter maskinen automatisk kværner en portion hele kaffebønner.
  • Maskinen presser det kværnede kaffe til en lille, fast kaffepuck.
  • Maskinen presser varmt vand gennem kaffepucken, og resultatet er en kop espresso.
  • Maskinen tilføjer automatisk steamet mælk eller varmt vand, afhængig af hvilken type kaffedrik man har valgt.

  Selvom de fleste fuldautomatiske espressomaskiner til erhverv er udstyret med en friskmælksløsning, findes der også maskiner helt uden mælkesystem. En automatisk espressomaskine som Jura WE6 laver fx udelukkende sort kaffe, espresso og ristretto. Hvis du vil kunne lave alle de populære kaffedrikke såsom cappuccino, caffe latte og cortado, skal du derfor være opmærksom på dette, når du vælger en automatisk kaffemaskine.

  Hvad skal du overveje, før du køber en fuldautomatisk kaffemaskine til erhverv?

  Det kan være svært at vide, hvad man bør overveje, inden man vælger en fuldautomatisk espressomaskine til erhverv. Er det for eksempel vigtigt at vide, hvor mange kopper kaffe maskinen kan lave i timen? Bør man vælge en fuldautomatisk espressomaskine med fast vandtilslutning eller vandtank? Og findes der automatiske espressomaskiner med mælkesystemer til både komælk og plantedrik? Disse og mange andre spørgsmål besvarer vi nederst på siden Kaffemaskiner til erhverv.

   Fordele og ulemper ved en fuldautomatisk kaffemaskine til erhverv

   Fordele:

  • Mulighed for at brygge rigtig god kaffe (forudsat at bønnerne er af høj kvalitet).
  • Brug af hele kaffebønner, som kværnes umiddelbart inden brygning, hvilket giver en langt bedre smagsoplevelse end instantkaffe, kaffesirup og formalet kaffe.
  • Mulighed for at lave mange forskellige kaffedrikke, lige fra espresso og americano til caffe latte, cappuccino og cortado, tevand m.m.
  • Mindre spild, da en fuldautomatisk kaffemaskine kun brygger lige akkurat den mængde, der skal bruges.
  • Let betjening for både medarbejdere og gæster.

   Ulemper:

  • Begrænset mulighed for at lave større mængder kaffe ad gangen.
  • Relativt stor investering (10.000-130.000 kr. afhængig af kapacitet og funktioner).
  • Behov for daglig rengøring af friskmælkssystem (såfremt det har været tilkoblet).

  Eversys

  Eversys er det nyeste skud på stammen i ØNSKs maskinsortiment. Eversys er skabt af førende ingeniører fra Thermoplan, og det er i vores optik de bedste og til dato mest innovative fuldautomatiske espressomaskiner på markedet.

  Eversys kaffemaskiner er i stand til at imødekomme mange forskelligartede behov – lige fra en kaffebar eller et hotel til et kontor med 25 eller 200 ansatte. Modellerne omfatter den kraftfulde Eversys Enigma, den slanke Cameo og den kompakte Legacy.

  Det er ikke uden grund, at virksomheder som Nordea og Starbucks har valgt lige netop Eversys kaffemaskiner. Eversys har nemlig ry for at levere kaffe, der kan måle sig med selv de dygtigste baristaer.

  Eversys features tæller bl.a. selvjusterende kværne, perfekt steamet mælk og mulighed for latte art, helt op til fire bønnetyper og to mælketyper (fx komælk og plantedrik), telemetri til overvågning af driften 24/7 og minimal nedetid, fuldautomatisk rensesystem, nem servicering og et væld af indstillingsmuligheder.

  Læs mere om vores fuldautomatiske kaffemaskiner fra Eversys her.

  Eversys Legacy_fuldautomatisk-kaffemaskine-kaffeløsning-til-erhverv-ØNSK

  Eversys Legacy: Espressomaskine med selvjusterende kværne, avanceret mælkeskumsteknologi og to separate bønnebeholdere.

  Fuldautomatisk kaffemaskine erhverv-Thermoplan-fuldautomatisk espressomaskine-ØNSK

  Thermoplan: Espressomaskine med kværn, friskmælkssystem og to separate bønnebeholdere.

  Thermoplan

  Hos ØNSK forhandler vi bl.a. højkvalitetsmaskiner fra Thermoplan. Dette schweiziske firma udvikler og producerer udelukkende fuldautomatiske kaffemaskiner til erhverv. Det gør Thermoplan til et oplagt valg for arbejdspladser, såsom kontorer, restauranter og hoteller, der vægter kvalitet højt. Med Thermoplan får man en langtidsholdbar og driftssikker espressomaskine til virksomheden.

  Thermoplans automatiske kaffemaskiner udmærker sig ved en unik mælkeskumsteknologi, mulighed for at trække mælk fra to forskellige beholdere (fx komælk og plantedrik), nem reparation og vedligehold, et strømbesparende energisystem og et brugervenligt betjeningssystem med animerede instruktionsvideoer og et væld af tilpasningsmuligheder.

  Læs mere om vores fuldautomatiske kaffemaskiner fra Thermoplan her.

  Jura

  Hos ØNSK forhandler vi bl.a. fuldautomatiske espressomaskiner til erhverv fra Jura, som er et schweizisk firma. Jura er netop specialiseret i fuldautomatiske espressomaskiner og er kendt for at producere langtidsholdbare og driftssikre espressomaskiner af høj kvalitet.

  Jura maskinerne udmærker sig desuden ved nemme rengøringsprogrammer (se mere på siden om rengøring af Jura kaffemaskiner), et brugervenligt betjeningssystem med individuelle tilpasningsmuligheder, en lang levetid og et reduceret strømforbrug.

  Juras fuldautomatiske kaffemaskiner til erhverv består af forskellige produktserier: Jura GIGA-serien er for de store kontorer, mens modellerne i Jura X-serien henvender sig til de mindre og mellemstore virksomheder. Jura WE-serien egner sig bedst som fuldautomatisk espressomaskine til kontoret med maks. 10 ansatte.

  Læs mere om vores Jura espressomaskiner her.

  Fuldautomatisk kaffemaskine erhverv-Jura Giga-ØNSK-kaffeløsning-virksomhed-fuldautomatisk espressomaskine

  Jura: Espressomaskine med kværn, friskmælkssystem og to separate bønnebeholdere.

  Øvrige kaffeløsninger

  Hvis du endnu ikke er helt sikker på, om en fuldautomatisk espressomaskine er den rigtige løsning for dig og din virksomhed, kan du læse om fordelene og ulemperne ved forskellige kaffeløsninger i vores Guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret. Her kommer vi omkring:
   

  Læs også vores guide “Vælg den rigtige kaffeløsning til hotel, restaurant og café (HORECA)” eller gå til vores side Kaffeløsning & Kundecases.

  Viden om kaffe

  Guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret

  Konklusion Vi håber, at ovenstående guide har givet dig et overblik over, hvilken kaffeløsning du [...]

  Kaffe til erhverv

  Man kan komme langt, hvis man investerer i en god fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, men der er ingen tvivl om, at gode kaffebønner er alfa og omega, hvis der skal kunne laves drønlækker kaffe til medarbejdere og gæster.

  Har man en automatisk espressomaskine med to bønnebeholdere, kan man eksempelvis bruge mellemristede kaffebønner til en mild americano og mørkristede kaffebønner til espresso og espressobaserede mælkedrikke som caffe latte og cappuccino.

  Café de Alturas
  Corcasan
  85,00 kr.240,00 kr.
  Kuska
  Cesar Sampertegui
  95,00 kr.340,00 kr.
  Corcasan
  El Palto
  85,00 kr.240,00 kr.
  Leonel Valladares
  85,00 kr.240,00 kr.