Hos ØNSK har du mulighed for at købe eller leje filterkaffemaskiner til erhverv. Vi forhandler forskellige modeller af mærket Fetco, som er noget af det ypperste inden for filterkaffeløsninger. Uanset om du er på udkig efter en filterkaffemaskine til kontor, café, hotel, restaurant eller lignende, så findes der med garanti en Fetco maskine, der passer til dit behov.

Filterkaffemaskiner og tilbehør

Filterkaffemaskine til erhverv

Termokander og andet tilbehør

Kaffekværne til filterkaffemaskiner

Læs om vores øvrige kaffeløsninger til virksomheder

Kaffemaskine-erhverv-Thermoplan-professionel-kaffemaskine-ØNSK

Fuldautomatiske espressomaskiner

Mange forskellige kaffedrikke. Let at betjene og rengøre.

espressoshot bliver brygget

Manuelle espressomaskiner

Ægte baristakaffe. Stor kaffeoplevelse. Ideel til caféer.

Stempelkaffe bliver brygget

Manuelt kaffeudstyr

Et mere simpelt setup til mindre erhverv. Lækker kaffe til møder og lignende.

Vil du gerne have personlig rådgivning i forhold til køb af filterkaffemaskine til erhverv?

  Andreas Kirk fra ØNSK

  Andreas Kirk Hedegaard
  Partner | Erhvervsløsninger

  +45 61 31 66 87

  andreas@onsk.dk

  Hvad er en filterkaffemaskine?

  Filterkaffe er det, som mange forbinder med en traditionel sort kop kaffe. Når man brygger kaffe på en filterkaffemaskine (også kaldet filterbrygger), lader man varmt vand passere igennem et papirfilter med formalet eller friskkværnet kaffe i. I modsætning til en espressomaskine skal kaffen hverken stampes eller brygges under højt tryk.

  Professionelle filterkaffemaskiner kan desuden være udstyret med et væld af indstillingsmuligheder, som gør det muligt at kontrollere variabler som bryggetemperatur og forskellige faser i bryggecyklussen.

  Filterkaffemaskiner fås i mange forskellige størrelser, lige fra den klassiske Moccamaster med en kapacitet på 1,25 liter til store industri kaffemaskiner, der kan brygge op til 20 liter ad gangen. Det gør filterkaffeløsningen velegnet til både små, mellemstore og store kontorer, caféer, restauranter, hoteller og konferencecentre m.m. Med en filterkaffemaskine til kontor er det nemt og hurtigt at brygge kaffe til mange mennesker, hvilket gør filterkaffe særligt velegnet som mødekaffe.

  Filterkaffemaskine-kontor-Fetco-kaffemaskine-filter
  Filterkaffemaskine-erhverv-Fetco-termokande-dispenser

  Køb en filterkaffemaskine til erhverv

  Måske forbinder du filterkaffemaskiner med en flad og bitter kaffe, der har stået på en varmeplade i lidt for lang tid, men filterkaffe behøver hverken at være kedelig eller bitter.

  Faktisk er filterkaffe den reneste form for kaffe, man kan kan brygge. Når man brygger kaffe på denne måde, kan de fine nuancer rigtig få lov til at skinne igennem. Det kræver dog, at man bruger nænsomt ristede kaffebønner af høj kvalitet. Ellers risikerer man en kedelig og bitter smag.

  For at få den bedst mulige smagsoplevelse anbefaler vi at bruge hele kaffebønner, som kværnes umiddelbart inden brygning. Kaffekværne fås, ligesom filterkaffemaskiner, i mange forskellige størrelser og prisklasser, startende fra mindre kaffekværne som Wilfa Svart til større og mere automatiserede kaffekværne som Fetco GR 1.3.

  Tip: Mellemristede kaffebønner et oplagt valg til filterkaffemaskine, hvis du ønsker en rund og afbalanceret kaffe med en god sødme og fylde.

  Hvad skal du overveje, før du køber en filterkaffemaskine til erhverv?

  En kaffemaskine er ikke bare en kaffemaskine. Udover at professionelle filterkaffemaskiner findes både med og fast vandtilslutning og i et hav af størrelser, er der eksempelvis også stor forskel på, hvor avancerede indstillingsmuligheder de har. Overvej fx:

  Hvor stor en bryggekapacitet har du behov for? Vil du have mulighed for selv at kunne kontrollere forskellige variabler, såsom bryggetid, bryggetemperatur m.m.? Kan du undvære de populære kaffedrikke med mælk, såsom cappuccino og cortado, eller skal filterkaffemaskinen på kontoret evt. være et supplement til en anden kaffeløsning?

  Derudover skal du naturligvis overveje, om du vil bruge formalet kaffe eller hele kaffebønner. Hele kaffebønner kræver en kaffekværn udover selve filterbryggeren. Vi anbefaler altid at bruge hele kaffebønner, da friskkværnet kaffe giver den bedste smagsoplevelse.

  Nysgerrig på andre typer af kaffemaskiner?

  Få et samlet overblik over vores forskellige typer af kaffemaskiner til erhverv her. Her kan du også læse, hvad vi generelt anbefaler at overveje, før man vælger den ene eller den anden kaffeløsning.

  Fordele og ulemper ved en filterkaffemaskine til kontor

  Fordele:

  • Mulighed for at brygge god sort kaffe.
  • Effektiv måde at brygge kaffe på til mange mennesker (velegnet til møder og konferencer).
  • Bryggetid på kun 5-10 minutter.
  • Relativt lille investering.
  • Begrænset servicebehov.

  Ulemper:

  • Begrænset udvalg.
  • Ingen mulighed for at lave populære kaffedrikke, såsom caffe latte, cappuccino, cortado, flat white eller espresso.
  • Større spild, da man brygger batches af kaffe i modsætning til en espressomaskine, hvor man kun brygger akkurat den mængde, man skal bruge.

  Fetco

  Fetco kaffemaskiner produceres i Lake Zurich, Illinois i USA, hvor virksomhedens hovedsæde ligger. Fetco, der har eksisteret siden 1987, er kendt for udvikle innovativt og professionelt kaffeudstyr af højeste kvalitet. Hvis du ønsker at tage din filterkaffebrygning til det næste niveau, er Fetco således det helt rigtige valg, hvad enten du søger en filterkaffemaskine til kontor, café eller noget helt tredje.

  Uanset om du vælger en Fetco CBS-1221, den lidt større Fetco CBS-2131XTS eller den helt store Fetco CBS-2141XTS, har du mulighed for at programmere alt fra bryggetid, -temperatur og -volumen til mere avancerede faser af bryggecyklussen, såsom bloom pour og hældeforsinkelse. Alle disse bryggeindstillinger gør Fetcos kaffemaskiner til en af de mest avancerede måder at brygge filterkaffe på. Til gengæld er selve betjeningen legende let, når maskinen først er opsat.

  Foruden filterkaffemaskiner til erhverv forhandler vi også GR-1.3 kaffekværnen, diverse termokander og andet tilbehør fra Fetco.

  Filterkaffemaskine-erhverv-Fetco-kaffemaskine

  Viden om kaffe

  Guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret

  Konklusion Vi håber, at ovenstående guide har givet dig et overblik over, hvilken kaffeløsning du [...]

  Øvrige kaffeløsninger

  Uanset hvilken kaffeløsning man vælger, vil der altid være både fordele og ulemper. Flere vælger derfor en filterkaffemaskine til kontoret som supplement til en espressomaskine. På den måde kan man både lave alle de lækre espressobaserede mælkedrikke, samtidig med at man kan brygge mødekaffe til mange mennesker på kort tid.
   
  I vores Guide: Vælg den rigtige kaffeløsning til kontoret, kan du læse mere om fordele og ulemper ved:
   

   Læs også vores guide “Vælg den rigtige kaffeløsning til hotel, restaurant og café (HORECA)”.

  Filterkaffe til erhverv

  Selv med en af de mest avancerede filterbryggere på markedet kan man ikke lave god kaffe uden gode kaffebønner. Nedenfor kan du se et udpluk af vores lys- og mellemristede kaffebønner. Disse kaffer egner sig særligt godt som filterkaffe, og de kan både købes som hele bønner og formalet kaffe.

  Corcasan
  85,00 kr.240,00 kr.
  Kuska
  Cesar Sampertegui
  95,00 kr.340,00 kr.
  Leonel Valladares
  Kuska
  85,00 kr.240,00 kr.
  Corcasan
  Leonel Valladares
  85,00 kr.240,00 kr.
  Cesar Sampertegui