Velkommen til vores kaffeblog. Eller velkommen til vores kaffeunivers, som vi kalder det. Her deler vi ud af en masse viden, som vi håber, du vil få glæde af.

Du finder:

  • Vores personlige kaffetips og tricks, som vi over flere år i branchen og på baggrund af masser af kaffenørderi har suget til os.

  • Opskrifter på madretter og desserter der indeholder eller passer perfekt til at blive serveret sammen med kaffe.

  • Derudover bruger vi bloggen til at stikke næsen lidt frem og give vores personlige besyv på kaffeindustrien – Hvordan den er skruet sammen, hvor vi mener det går galt, og hvordan vi sammen kan forbedre og skubbe den i en mere bæredygtig retning.

God læselyst og velkommen til vores kaffeunivers!

Vi håber, du har nydt at læse med på vores kaffeblog. Og vi håber naturligvis at se dig igen, så snart din lyst til fordybelse i kaffeuniverset vender tilbage til dig. 

Hvis du skulle have lyst til at prøve nyt bryggeudstyr eller lyst til at prøve nogle af vores kaffevarianter, enten som hele kaffebønner, formalet kaffe eller som kaffekapsler, så kig ind på vores shop. Og husk, man kan også få vores kaffe på abonnement. Både som kaffe abonnement på bønner og kapselabonnement.

Forslag til kaffemner vi bør skrive om?

Har du forslag til emner om kaffe, du synes, vi skal skrive om? Så fortæl om dem i skemaet nedenfor.

Vi leder løbende efter nye emner at dykke ned i og ønsker, at vores kaffeunivers rammer interessefelter, vores læsere finder interessant. Dit forslag kan blive det næste skriv, der kommer op på bloggen. Tak for din hjælp og intersse.

De bedste hilsner fra ØNSK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *