Velkommen til vores kaffeblog, eller som vi selv kalder det, velkommen til vores kaffeunivers. Med vores kaffeunivers vil vi gerne dele en masse viden, tips og tricks om kaffe, opskrifter med kaffe, opskrifter på kager hvortil kaffe er et match made in heaven. Vi vil også, nogle gange, stikke næsen frem, og komme med vores tanker om kaffeindustrien hvordan den er skruet sammen, hvor vi mener den er gal, og hvor vi kan forbedre den sammen i en mere bæredygtig retning.

God læselyst og velkommen til vores kaffeunivers!

Vi håber du har nydt at læse med på vores kaffeblog, og vi håber naturligvis at se dig igen snart når din lyst til fordybelse i kaffeuniverset sitrer i dig. 

Hvis du skulle have lyst til at prøve nyt brygudstyr af eller nogle af vores kaffevarianter, enten som hele kaffebønner, formalet kaffe eller som kaffekapsler, så kig ind på vores shop. Og husk, man kan også få vores kaffe på abonnement. Både som kaffe abonnement på bønner og kapselabonnement.

Forslag til kaffemner vi bør skal skrive om?

Har du forslag til ting om kaffe, du synes vi skal skrive om? Så skriv i skemaet nedenfor. Hvem ved, inden længe kan det være vi har lavet et skriv til dig og andre, der måtte have en nysgerrighed på kaffeemnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *