Kaffeblog

For mange er kaffe bare en del af dagen. For os er det hele dagen.

Vi elsker kaffe. Kort og simpelt. Vores blog om kaffe, eller kaffeunivers, som vi kalder det, er et kosmos, hvor vi deler ud af vores viden om og kærlighed til kaffe. Vi forsøger at gøre teksterne så inspirerende og nede på jorden, vi kan.

Forhåbentlig smitter begejstringen af, og vi kan sammen blive klogere på de gyldenbrune dråber, som de fleste af os drikker dag ud og dag ind, hele livet igennem. God kaffe er livskvalitet i en kop. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og det bør du heller ikke.

På kaffebloggen finder du:

  • Vores personlige kaffetips og -tricks, som vi over flere år i branchen og på baggrund af masser af kaffenørderi har suget til os.
  • Viden og indsigt i kaffeudstyr, bryggemetoder og kaffe.
  • Opskrifter på madretter og desserter der indeholder eller passer perfekt til at blive serveret sammen med kaffe.
  • Derudover bruger vi bloggen til at stikke næsen lidt frem og give vores personlige besyv på kaffeindustrien – Hvordan den er skruet sammen, hvor vi mener det går galt, og hvordan vi sammen kan forbedre og skubbe den i en mere bæredygtig retning.

God læselyst og velkommen til vores kaffeblog!

Lidt obligatorisk og smagløst salg

Vi håber, du har nydt at læse med på vores blog om kaffe. Og vi håber naturligvis på at se dig igen, så snart lysten til fordybelse i kaffe vender tilbage. Bloggen består på baggrund af vores kaffeforretning. Uden den, intet kaffeunivers. Derfor er vi nødt til at reklamere en smule for de produkter, vi sælger. Vi beklager, hvis det ikke falder i alles smag.

Men skulle du have lyst til at prøve nyt bryggeudstyr eller lyst til at prøve nogle af vores kaffevarianter, enten som hele kaffebønner, formalet kaffe eller som kaffekapsler, så tjek lige vores  ind på vores shop. Og husk, man kan også få vores kaffe på abonnement. Både som kaffe abonnement på bønner og kapselabonnement.

Forslag til kaffemner, vi bør skrive om?​

Har du forslag til emner om kaffe, du synes, vi skal skrive om? Fortæl os om dem i kommentarsporet nedenfor.

Jacob, der står for bloggen, leder løbende efter nye emner at dykke ned i. Vi ønsker nemlig, at kaffeuniverset rammer interessefelter, som I finder spændende, fascinerende og er nysgerrige på. Dit forslag kan blive det næste skriv, der kommer op. Tak for hjælpen og interessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *